Lejonfastigheter AB

Nu får Ulrika sin nya räddningsstation

Dela

Välkommen när vi tar ett första spadtag!

Dag: Fredagen den 8 juni
Tid: Klockan 10.00–11.00
Plats: Kisavägen, Ulrika; gräsytan mellan nummer 16 och 18

Vi bjuder alla besökande på tårta och underhållning. Bland de medverkande finns Kristina Edlund, kommunstyrelsens ordförande, Marie Bäck Jigerström, chef för deltidsorganisationen på Räddningstjänsten, och Susanna Roback, tf vd på Lejonfastigheter.

En modern anläggning

Den nya räddningsstationen ska uppfylla dagens krav på utrymmen och teknik. Byggnaden har planerats i samråd mellan Räddningstjänsten, hyresgästen Linköpings kommun och Lejonfastigheter. Räddningsstationen ska stå klar till årsskiftet.

– Detta kommer att bli en modern räddningsstation och en värdefull anläggning för alla dem som bor i Ulrika med omnejd, och det är mycket roligt att vi nu kan bygga den, säger Susanna Roback, tf vd på Lejonfastigheter.

– Jag är glad över att byggnationen av Ulrikas nya räddningsstation nu kommer igång. Det är viktigt att hela Linköping lever och utvecklas, säger Kristina Edlund (S), kommunstyrelsens ordförande.

Kontakt:
Susanna Roback, tf vd på Lejonfastigheter, 013-20 52 01
Kristina Edlund, kommunstyrelsens ordförande, 013-20 70 51

Kontakter

Om

Lejonfastigheter AB
Lejonfastigheter AB
Box 1943, Industrigatan 5
581 18 Linköping

013-20 52 20http://www.lejonfastigheter.se

Lejonfastigheter AB äger, förvaltar och utvecklar miljöer för offentliga verksamheter i Linköpings kommun. Vi ansvarar för 280 fastigheter som rymmer utbildning, omsorg, kultur och sport.

Följ Lejonfastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lejonfastigheter AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum