BranäsgruppenBranäsgruppen

Nu har Ulricehamn Ski Center startat snökanonerna

Dela

När termometern visade minusgrader igår gick startskottet för snöproduktionen på Ulricehamn Ski Center.

Om inte folk hade börjat skymta vintern tidigare, gjorde de det definitivt under måndagsmorgonen. Då kröp nämligen temperaturen under nollan och snökanonerna kunde sättas igång på Ulricehamn Ski Center.

– Vi har stått redo och väntat på detta sedan en tid tillbaka. Det är både skönt och kul att vi äntligen är igång, säger Per Johansson, platschef på Ulricehamn Ski Center.

Tack vare effektiva snösystem och snökanoner kan Ulricehamn Ski Center erbjuda en längre säsong fylld av härlig skidåkning.

– Ju tidigare vi kan starta snöproduktionen, desto bättre naturligtvis. Men vi sparar snö från säsong till säsong, vilket innebär att vi alltid kan garantera en tidig öppning.

Familjedag och premiär

Snökanonerna kommer att fortsätta köras för fullt fram till premiären den 25 december. Dessförinnan, lördagen den 14 december, anordnar de den årliga familjedagen där gästerna bland annat får 25 procent på säsongskort.

Ulricehamn Ski Center är en del av Branäsgruppen. All energi som används vid snöproduktion på Branäsgruppens anläggningar kommer från förnybara och fossilfria källor.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum