Enköpings kommun

Nu invigs nybyggda Hummelsta förskola

Dela

Den 23 september klockan 14 bjuds media in till invigning av Hummelsta förskolas nya lokaler. Utöver tal och bandklippning bjuder förskoleeleverna även på dans och fika.

Hummelsta förskola.
Hummelsta förskola.

Det första spadtaget till den nya förskolan i Hummelsta togs i januari 2021. Den nya förskolan har plats för 160 barn och består av åtta avdelningar huserande på två plan. Barn, pedagoger och verksamheten är nu inflyttade i sina nya lokaler.

– Vi är jätteglada och stolta över vår nya förskola, det är som natt och dag mot förut. Både pedagoger och barnen tar hand om och uppskattar verkligen nya förskolan och lokalerna, säger Charlotta Lind, rektor på Hummelsta förskola. 

Under invigningen blir det bland annat bandklippning, tal och fika. Välkomna!

Tid: 23 september klockan 14

Plats: Svinnegarnsvägen 11, Enköping 

Kontakter

Bilder

Hummelsta förskola.
Hummelsta förskola.
Ladda ned bild

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Kungsgatan 39
745 36 Enköping

0171–62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum