Jönköpings kommun

Nu kan du pitcha din kulturidé för kommunen

Dela

Jönköpings kommun bjuder in kulturföreningar och enskilda kulturaktörer att pitcha sina kulturidéer. Onsdagen den 26 oktober erbjuds 15 minuter pitch-tid för alla som vill få stöd för att förverkliga sin idé tillsammans med kultur- och fritidsförvaltningen i Jönköpings kommun.

– Vi vet att föreningar och kulturaktörer har tankar och idéer kring projekt inom konst- och kulturområdet som skulle gynna medborgarna i Jönköpings kommun men som saknar finansiering, nu ger vi dem chansen att pitcha sina idéer och få stöttning och finansiering, säger Per Andrén, kulturutvecklare, kultur- och fritidsförvaltningen, Jönköpings kommun.

Kommunen provar en ny metod för dialog och samverkan med kulturlivet för att stödja kulturprojekt samtidigt som det skapas ett bra kulturutbud för invånarna i Jönköping.

Under kvällen finns dessutom möjlighet att mingla, knyta kontakter och utbyta erfarenheter och idéer med andra som i sin tur kan generera nya och spännande idéer och samarbeten.

Nyckelord

Kontakter

Per Andrén
Kulturutvecklare Unga
kultur- och fritidsförvaltningen, Jönköpings kommun
Telefon: 036-10 66 99
E-post: per.andren@jonkoping.se

Julia Sandwall
kultur- och fritidsförvaltningen, Jönköpings kommun
Telefon: 036-10 50 71
E-post: julia.sandwall@jonkoping.se

Bilder

Länkar

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 13 000 medarbetare för att ge våra 144 699 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum