News55

Nu lanseras News55 Resa - inspiration och resetips för dig med livserfarenhet

Dela

Nyhetstjänsten news55.se fortsätter att växa och utvecklas. Nu lanserar man News55 Resa, en nätbaserad resebilaga med reportage, tips och inspiration för en mogen generation.

News55.se, nyhetssajten för människor med livserfarenhet, har alltsedan starten i juni 2015 väckt stort intresse och har i dag cirka 150.000 unika besökare i veckan. Bland det innehåll som uppskattats mest, både bland besökare och annonsörer, finns reserelaterade artiklar och reportage. Det är något redaktionen tagit vara på, som nu gör ”Resa” till en egen avdelning.

– 2015 var ett rekordår inom turismen. Och bland våra läsare ser vi ett enormt intresse att röra på sig och upptäcka nya platser både i Sverige och utomlands. Det är ett intresse vi vill uppmuntra, säger Artur Ringart, VD och medgrundare av News55.

Till skillnad från andra resemagasin och webbplatser med fokus på resor och turism, har News55 Resa ett tydligt fokus på människor 55+. Dessutom tar man ett större grepp om trygghet och säkerhet på resan, frågor som blir allt viktigare för allt fler.

– De efterlängtade resmålen behöver inte alltid skilja sig så mycket åt mellan en 20- och 60-åring, men förväntningarna på vad som ska hända där, krav på boende, transport, hälsovård och trygghet, ser kanske lite olika ut, fortsätter Artur Ringart.

– Men även generationsresor, det vill säga att mor- och farföräldrar reser tillsammans med både barn och barnbarn, blir alltmer populärt. Det tar vi givetvis hänsyn till. Allt kommer inte handla om ”käppvänliga utflyktsmål”, om man säger så. Den nya resesatsningen, som är en integrerad del av News55, hittar du på news55.se/ resa.

Nyckelord

Kontakter

Fredrik Lundberg,
fredrik.lundberg@news55.se,
0708-552271

Om

News55
News55
c/o Camp Jarl, Birger Jarlsgatan 9
111 45 Stockholm

0708 55 22 71http://www.news55.se
News55.se är den självklara, digitala platsen för alla svenskar med livserfarenhet. Hos oss hittar du relevanta nyheter, underhållning, krönikor och debatt. News55 har vuxit väldigt fort sedan lanseringen den 28/6 2015 och har i dag drygt 150 000 unika besökare i veckan. News55 grundades av mediaveteranerna Artur Ringart och Fredrik Lundberg. De båda har en bakgrund inom TV4, MTG, SVT och SR.

Följ News55

Abonnera på våra pressmeddelanden.