Flygbolaget BRA

Nu möjligt att boka hundspann från flygplats till skidbacke i Sälen via BRA

Dela

BRA är första och förmodligen enda flygbolaget i Skandinavien där det blir möjligt att boka flygtransfer med hundspann mellan flygplats och skidbacke.

Från och med nu är det möjligt att boka hundspann med Alaskan Huskey-hundar via BRAs sajt, i samband med bokning av flygresa till den nya flygplatsen i Sälen-Trysil; Scandinavian Mountains Airport.

Hundspannstransport är möjligt att boka mellan flygplatsen och Hundfjället/Tandådalen från flygplatsen eller mellan flygplatsen och Högfjällshotellet. Slädturen cirka 45 respektive 60 minuter.

Bokning är möjlig från och med nu för resa från mitten av december fram till mitten av april nästa år. Varje hundspanns-släde tar upp till fyra personer och kostar 4.995 kronor per släde.

Allt bagage transporteras till hotellet av hundspannsföretaget Peakpoints. Hundspannstransporten mellan flygplatsen och skidbacken har tagits fram av Skistar och Peakpoints.

Härifrån flyger BRA till Sälen-Trysil i vinter

I vinter är det möjligt att flyga klimatkompenserat med BRA direkt till Sälen-Trysil från Stockholm Bromma, Göteborg, Malmö, Ängelholm och Växjö.

Det blir även möjligt att flyga med BRA via Bromma från Visby, Trollhättan, Ronneby, Kalmar, Kristianstad och Halmstad.

I samarbete med Finnair som idag flyger mellan Bromma och Helsingfors blir det även möjligt att boka flyg från Helsingfors till Sälen via Bromma.

Läs mer och boka hundspann via https://www.flygbra.se/erbjudanden/vinter/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Flygbolaget BRA
Flygbolaget BRA
Gårdsfogdevägen 16
16126 Bromma

https://www.flygbra.se/

BRA står för Braathens Regional Airlines BRA flyger till flest orter i Sverige och med cirka 2,2 miljoner årliga passagerare, främst affärsresenärer, har BRA en marknadsandel av svenskt inrikesflyg om cirka 30 %.

BRA klimatkompenserar som enda kommersiella flygbolag i världen för alla sina utsläpp utan extra kostnad för resenärerna. BRA erbjuder sedan 2018 alla att välja fossilfritt biobränsle vid bokning av flygresan och redan år 2009 miljöcertifierades bolaget som världens första passagerarflygbolag.

2016 lanserades varumärket BRA efter sammanslagning av flera regionala flygbolag i samma svenska koncern. Bolagets flyg-DNA sträcker sig samtidigt tillbaka till 1940-talets Braathens S.A.F.E.

BRA ägs av svenska investmentbolaget Braganza, helägt av Per G. Braathen.

BRA flyger till Stockholm Bromma, Göteborg, Malmö, Umeå, Visby, Kalmar, Ronneby, Sundsvall, Helsingborg/Ängelholm, Östersund, Växjö, Trollhättan, Halmstad, Kristianstad, Norrköping, Sälen, Helsingfors, Berlin, Lyon.

Följ Flygbolaget BRA

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Flygbolaget BRA

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum