utbildning.se

Nu öppnar ansökan till MBA-stipendiet

Dela

Dagens industri, utbildning.se och Handelshögskolan i Stockholm ger återigen möjlighet att ansöka om SSE MBA-stipendium värt 495 000 SEK för 18 månaders studier vid Handelshögskolan i Stockholm.

Stipendiet SSE MBA Executive Format ger stipendiaten möjlighet att öka sina kunskaper och färdigheter vad gäller att leda och utveckla företag och organisationer. Studierna är upplagda för att kunna ge direkt effekt i studentens organisation. Madeleine Lindahl, kommunikationsdirektör på utbildning.se, berättar mer: 

– Ett lärande är livslångt och att kunna ge någon chansen att få utvecklas på det här sättet gör oss otroligt stolta. Vi vet från tidigare stipendiater att det här en möjlighet för stor utveckling, både på ett professionellt och personligt plan, säger Lindahl. 

För att bli stipendiat krävs en akademisk examen motsvarande 180 högskolepoäng, minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, mycket goda kunskaper i engelska och att arbetsgivaren stöttar deltagandet i utbildningen. 

Har du sökt stipendiet tidigare år men inte fått det är du givetvis välkommen att ansöka igen. Missa inte möjligheten att få ditt livs utmaning finansierad.

För att söka eller nominera någon till årets MBA-stipendium fyller du i formuläret hos DI och skickar in det senast den 16 juni 2022. De som går vidare i urvalsprocessen, max femton personer, skickar därefter in en komplett ansökan till Handelshögskolan i Stockholm. Av dessa väljs fem finalister som kallas till test och intervju. Stipendiaten utses av en jury bestående av representanter från Dagens industri, utbildning.se och Handelshögskolan i Stockholm.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

utbildning.se
utbildning.se
Karlavägen 104
115 26 Stockholm

https://www.utbildning.se/

utbildning.se är Sveriges största söktjänst för kompetensutveckling för yrkesverksamma. Tusentals internetanvändare som letar efter kurser och utbildningar besöker utbildning.se varje dag, där hittar de cirka 8.000 utbildningar från 300 utbildningsarrangörer.

Genom analysverktyg, intresseanmälningar och andra funktioner på utbildning.se samlas information om användarna och vad de efterfrågar. Vi på utbildning.se producerar inte utbildningar själva, men har tillgång till information om branschens utbud. Det ger oss en unik möjlighet att överblicka och få fram värdefull kunskap om statistik och trender. Vi gör även regelbundet olika undersökningar via frågeformulär rörande kompetensutveckling.

Följ utbildning.se

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från utbildning.se

Så har covid-19 påverkat synen på kompetensutveckling10.12.2020 13:27:07 CET | Pressmeddelande

24 september till 26 oktober genomförde utbildning.se en uppföljande undersökning för att se hur användarnas inställning till kompetensutveckling påverkats av covid-19. Undersökningen fick in 368 svar och visar bland annat på att intresset för kompetensutveckling har ökat jämfört med vårens undersökning. 47 procent uppger att de blivit mer benägna att gå en kompetensutvecklande utbildning varav 40 procent av dessa menar att de förbereder sig för ett karriärbyte.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum