Resia AB

Nu öppnar Resia Linköping

Dela

Den 25 april öppnar Resia dörrarna till sin nya resebyrå på Storgatan 28 i Linköping. Som Regional Resebyråchef tillträder Stefan Graham-Axelson, med uppdraget att leda byrån och att utveckla affären i regionen. Tillsammans med Key Account Manager Monica Hedlöf och Resespecialisten Caroline Månsson ska han bygga upp och leda verksamheterna i Linköping och Norrköping.

– Linköping och hela regionen i Östergötland är en strategiskt viktig marknad för oss där vi ser stor potential. Staden växer, och det finns många starka och intressanta företag. För oss är det viktigt att finnas på plats och vara nära våra kunder. Jag är oerhört glad att ha fått förtroendet att bygga upp vår verksamhet i regionen tillsammans med ett riktigt starkt team, säger Stefan Graham-Axelson, Regional Resebyråchef på Resia i Linköping och Norrköping. Rekrytering av fler medarbetare pågår och kommer att komplettera teamet ytterligare.

Resia Linköping ska ha fokus på affärsresor, konferensresor, möten, event och kongresser med specialister inom respektive område.

– Vi vet att resor och möten spelar en viktig roll i företagens utveckling, men att det också är något som kan kosta på både ekonomiskt och för medarbetarna. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa företag att få ut mesta möjliga av sin investering i resor och möten, säger Monica Hedlöf, Key Account Manager på Resia i Linköping och Norrköping.

Stefan, Monica och Caroline har lång erfarenhet från resebranschen med ett tidigare förflutet på bland annat Resia och nu senast på Lingmerths i Linköping. Nu vill de inspirera Linköpingsborna till bättre affärsresor, konferensresor och möten, med lösningar som innebär det lilla extra för kunden. 

Kontakter

Lina EklundPR-specialist - PR och extern kommunikation

Det är mig du kontaktar i första hand då jag är den som är presskommunikatör på Resia. Jag jobbar främst med våra semesterresor men svarar på alla frågor.

070-2884975

Bilder

Om

Resia AB
Resia ABResia AB etablerades 1974 och har idag 46 resebyråer i Sverige och onlineförsäljning  i Skandinavien. Med drygt 30 procent av totalmarknaden av resebyråförsålda charter- och paketresor är Resia en av Sveriges största resebyråkedjor. Verksamhet omfattar både semesterresor, affärsresor och grupp- och konferensresor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår dotterbolagen Resia AB och Bengt-Martins AB samt varumärkena Resfeber, Box Office, Cruise Market och Hyttespecialisten. Resia Travel Group omsätter cirka fyra miljarder kronor och har drygt 500 medarbetare med huvudkontor i Göteborg. 

Följ Resia AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Resia AB

Saturday satori – trenden som ger dig ett mer balanserat liv25.9.2018 06:30Pressmeddelande

Satori är ett begrepp inom zenbuddismen och är det japanska ordet för upplysning vilket är nära besläktat med ordet för insikt. Det beskriver ett tillstånd när man är nöjd och där man slutat jaga efter status och materiella ting. Istället fokuserar man på sådant som kan ge balans och njutning. Den här trenden passar därför perfekt med resor - oavsett om det är en resa där man förflyttar sig rent fysiskt eller en inre resa.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum