Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Ny bok från Sveriges populäraste LCHF-profil

Dela

Varje vecka besöker cirka 80 000 personer hennes blogg 56 kilo och på Instagram har hon 56 000 följare. Nu kommer Åse Falkman Fredriksons nya bok, kort och gott kallad "Åses kök".

Ett tioårsjubileum står inför dörren. Sedan 2009 har Åse Falkman Fredrikson bloggat om vikt och lågkolhydratkost. Hon har också hunnit med att skriva ett antal böcker i ämnet. Under åren har följarskaran vuxit och i dag är hon en stor inspirationskälla och förebild för tusentals svenskar.

Den senaste boken – Åses kök – är en komplett guide till hur man lyckas långsiktigt med lågkolhydratskost. Åse delar med sig av sina samlade erfarenheter som kostrådgivare och ger konkreta verktyg för hur man ska lyckas. 

I boken får man veta precis hur man ska göra, tänka, välja, planera och tillaga. Man få helt enkelt alla verktyg för att må bra, nå sina mål och leva hälsosamt. Bokens goda och lättlagade recept ger den sista pusselbiten för att lyckas på riktigt! Det finns även en veckomeny som är lätt att följa.

 

Åse Falkman Fredrikson är en av Sveriges populäraste kostrådgivare. Hennes blogg 56 kilo var en av de första, och är i dag en av de största, för alla som följer LCHF. Åse har skrivit en mängd böcker om lågkolhydratskost, bl.a. LCHF 2.0 (tillsammans med Anna Hallén Buitenhuis) som även den utkom på Tukan förlag.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Örlogsvägen 15
426 71 Västra Frölunda

031-10 20 25http://www.tukanforlag.se

Hos Tukan förlag hittar du färgstarka och originella böcker. Vi har ett brett, prisvärt och alltid aktuellt sortiment fullt av kunskap, inspiration och underhållning. För både vuxna och barn. Genom vår nyfikenhet, flexibilitet och vilja att göra saker på vårt eget sätt, har vi utmanat en hel bransch och blivit en udda fågel i bokvärlden

Tukan förlag startades 2008 av Christian Bang-Melchior. Det är ett av Sveriges största förlag och ger ut cirka 300 nya titlar om året.

Bokförlaget Nona grundades 2010 i Göteborg och är ett systerförlag till Tukan förlag. På Nona ger vi ut omkring 15 böcker per år och i vår katalog hittar du såväl skönlitteratur som biografier och memoarer. Vi ger ut både svenska och utländska författare och har nära samarbeten med ett flertal internationella bokförlag.

Den röda tråden i vår utgivning är starka berättelser om fascinerande människor och deras livsöden. Våra böcker attraherar och engagerar en bred publik och säljs idag hos samtliga stora svenska återförsäljare.

Följ Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum