Bookmark Förlag

Ny bok i Små människor, stora drömmar-serien

Dela

Den 8 november utökades den omtyckta och färgsprakande serien Små människor, stora drömmar med en ny titel för de allra minsta. Inspiratörer är boken för 0–3 och är perfekt högläsning för alla små drömmare. Det är höstens minsta bok – med ett stort innehåll.

Träffa de inspirerande ledargestalterna Martin Luther King Jr., Malala Yousafzai, Harriet Tubman, Corazon Aquino, Rosa Parks, Mahatma Gandhi, Ruth Bader Ginsburg och Greta Thunberg.

Serien Små människor, stora drömmar är skapad av författaren Maria Isabel Sánchez Vegara och syftar till att porträttera historiska och nutida personer som varit betydelsefulla för samtiden som bland annat äventyrare, konstnärer, forskare, musiker och människo- och miljörättskämpar. I Inspiratörer möter vi några av dem, alla ikoniska ledargestalter som gjort stora avtryck på sin samtid såväl som på senare generationer.

Bokens språk är anpassat för barn 0–3 och inspirerar de allra minsta att drömma stort. Bokens färgsprakande illustrationer är unikt skapade av olika illustratörer vilket ger boken sin lekfulla känsla och sitt magiska skimmer.

Låt alla små drömmare introduceras till världens främ­sta ledargestalter som inspirerat och influerat människor med sina tal, sitt ledarskap och engagemang. Med ett enkelt tilltal och underbara, unika illustrationer som porträtterar mod, djärvhet och snällhet är den här bok­en den perfekta högläsningsboken att drömma sig bort i.

För recex och information om boken, vänligen kontakta:
Frida Påhlsson
frida.pahlsson@bookmarkforlag.se

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum