Norrköpings kommun

Ny chef för Norrköpings kulturskola utsedd

Dela

Michael Brask blir ny chef för Norrköpings kulturskola. Han tillträder tjänsten i början av 2020.

Michael Brask blir ny chef för Kulturskolan.
Michael Brask blir ny chef för Kulturskolan.

–  Det är en överväldigande upplevelse att äntligen få kasta mig in i den kulturpedagogiska världen igen. Det blir ett kärt återseende och jag ser fram emot att ta nya kliv framåt med kulturskolans verksamhet tillsammans med personalen, säger Michael Brask.

Michael Brask började sin yrkesbana inom dansens värld som yrkesdansare och arbetade därefter som danspedagog och lärare. Han har varit enhetschef vid Kulturskolan i både Söderhamns kommun och Sigtuna kommun. De senaste fem åren har Michael Brask arbetat inom Norrköpings kommun som rektor för Skarphagsskolan och för närvarande som rektor för De Geergymnasiet och Kungsgårdsgymnasiet. 

Jag är mycket nöjd med rekryteringen av Michael då han har både kulturbakgrund som dansare, erfarenhet som ledare av kulturskola och de senaste åren även som rektor i Norrköpings kommun. Vi står inför stora utmaningar inom kultur-och fritidssektorn och jag är övertygad om att Michael är rätt person att tillsammans med oss andra chefer och medarbetare på kultur-och fritidskontoret ta oss an dem, säger Maria Modig, kultur- och fritidsdirektör. 

Michael Brask efterträder Hans Eriksson som går i pension vid årsskiftet.

Kontakt:
Michael Brask
Titel: rektor
T
elefon: 011-15 31 40

Maria Modig
Titel: kultur- och fritidsdirektör
Telefon: 011-15 29 26

__________________________
Avsändare: Matilda Lindström, presskommunikatör
Telefon: 011–15 12 00

 

Bilder

Michael Brask blir ny chef för Kulturskolan.
Michael Brask blir ny chef för Kulturskolan.
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Väcker nyfikenhet för Norrköping9.7.2020 13:00:00 CESTPressmeddelande

Näringslivet i Norrköping har stått inför stora utmaningar under våren. Pandemin har begränsat företagarnas möjligheter till tillväxt och utveckling. Norrköpings kommun arbetar med flera delar för att stötta näringslivet. I dagarna har en infopunkt placerats vid Kolmårdens djurpark där fyra feriearbetare och personal från kontaktcenter finns behjälpliga för att berätta om Norrköping. Syftet är att väcka intresset för Norrköping och stärka besöksnäringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum