Yearwood PR & Productions

NY EP: Stjärnskottet SYLVE släpper självbiografiska debut-EP:n ”Dö lycklig”

Dela

SYLVES nya EP ges ut med titelspåret ”Dö lycklig” och är en positiv upptempolåt som ger känslan av eufori. EP:n är fylld med nakna texter och melodispråk med känslor från upplevelser av hans liv. Skivan släpps den 2 juli tillsammans med TGR Music Group och Sony Music Sweden.

Det har gått sju månader sedan SYLVE släppte den första singeln på EP:n. SYLVE är känd för sina melankoliska och gripande popballader som handlat om olycklig kärlek och uppbrott från tidigare relationer. SYLVES musik är personlig, innerlig och karaktäriseras samt drivs fram av SYLVES starka och rena röst som med kraft slår sig igenom instrumenten.

– ”Dö lycklig” blev tidigt låten jag önskade som titelspår på EP:n. Mitt bland alla heartbreaklåtar på EP:n, så ville jag att denna låt med positivt budskap skulle summera allt, precis som det har varit för mig i verkligheten. När jag tog lite tuffa beslut och gick vidare från hjärtesorgen så kom äntligen där kvällen när jag träffade en person som fick mig att känna en galen eufori - att jag kunde dö lycklig, säger SYLVE.

– Jag sjunger ”jag kanske glömmer vad du heter, men jag är din nu och det vet du”.

Men det menar jag att jag visste egentligen ingenting om han som nu är min pojkvän, förutom att jag direkt skulle bli jättekär i just honom. Kär blev jag, och nu ett år senare är vi jättelyckliga tillsammans och är sambos, säger SYLVE.

SYLVE är 27 år gammal, bor i Stockholm och är född och uppvuxen i Lerum, utanför Göteborg. SYLVE arbetar även som vardags låtskrivare och vokal producent till andra artister och har jobbat med bland andra Tusse, Wiktoria, SVEA, Lisa Ajax och världsstjärnorna Becky G och Anastacia.

De andra låtarna på EP:n är ”Bättre förr”, "Två", ”För sent att säga” och nu senast i maj månad ”Jag kan inte låta bli”.

– Låtarna på EP:n är verkligen milstolparna av min personliga resa de senaste åren.

Utöver dessa låtarna kommer jag med ett par överraskningar senare i sommar, säger SYLVE.

– En överraskning som jag kan droppa redan nu är att jag tillsammans med artisten Julia Alfrida och mitt band kommer spela på både Stockholm Pride i Augusti och på West Pride i Eriksbergshallen den 2 oktober, det känns otroligt kul. Det var så längesedan jag stod på en

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Yearwood PR & Productions
Yearwood PR & Productions

STOCKHOLM

+ 46 70 758 57 78https://www.yearwoodpr.com

Yearwood PR & Productions hjälper dig från grunden med analys, strategi, idéer samt PR- och aktivitetsplaner för att bygga ditt varumärke och skapa uppmärksamhet. Vi hjälper dig att få möjlighet att synas i rätt kanaler för din målgrupp vid rätt tillfälle.

Vi arbetar främst inom musik kultur, nöjesindustri och branscherna restaurang- och krogliv, hotell, mode, styling, inredning och skönhet. Vi har också stor erfarenhet av att planera och genomföra större events och festarrangemang.

Följ Yearwood PR & Productions

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Yearwood PR & Productions

Ny lag för estetiska injektioner - oseriösa aktörer rensas ut och patientsäkerheten stärks24.6.2021 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

Från den 1 juli införs en ny skönhetslag och endast legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare får i framtiden göra fillers- och botoxinjektioner. – Jag välkomnar den nya lagen, du ska känna dig trygg med att den som ger injektioner har rätt medicinsk kompetens, säger den legitimerade specialistsjuksköterskan Angelica Bauer, grundare till Bauer Clinic med kliniker i Stockholm och Linköping.

New single: The artist Daniel Mauricio is releasing the new song; Empty Room28.5.2021 07:30:00 CEST | Press release

Empty room that is released today, Friday the 28th of may, is a soulful ballad with at hint of pop, and has a feeling of melancholy throughout and will take you through a musical journey. With the song Daniel Mauricio is sharing his own feelings and thoughts, taken from situations that he himself has been through. – This is the first time that I have written and sung anything that I myself want to sing, and not a song or lyric that someone else choose suitable for me, Daniel Mauricio says.

Ny singel: Artisten Daniel Mauricio släpper låten Empty Room28.5.2021 07:30:00 CEST | Pressmeddelande

Empty Room släpps fredagen den 28 maj och är en soulig ballad med popfeeling. Den har en genomgående melankolisk ton och tar med dig på en känslosam resa. Daniel Mauricio delar med sig av sina egna känslor och tankar från situationer han själv varit med om. – Det är första gången jag sjunger som jag själv vill och inte som någon annan tycker jag borde, säger artisten Daniel Mauricio om sin nya låt.

Ny singel med SYLVE: Den självironiska låten ”Jag kan inte låta bli”16.4.2021 09:10:41 CEST | Pressmeddelande

– Min nya singel ”Jag kan inte låta bli”, som har en given plats på vårens kommande EP är en smått självironisk låt om hur snabbt jag faller när jag väl faller för någon. Att bli kär och nästan direkt ”skaffa extranycklar” som jag sjunger om i första raden blev också låtens symbolik och temat för omslaget, säger SYLVE om nya låten som han idag släpper tillsammans med TGR Music Group och Sony Music Sweden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum