PR Direkt

Ny jämförelsetjänst för samlingslån

Dela

Med Finansis nya jämförelsetjänst är det enkelt att jämföra samlingslån för att få bäst ränta. Jämförelsetjänsten för samlingslån riktar sig till privatpersoner som vill samla sina lån och sänka sina räntekostnader.

Sänk månadskostnaden

Allt fler skuldsatta konsumenter har insett fördelarna med att samla alla lån hos en långivare. Konsumenter som samlar  dyra kreditkortsskulder, avbetalningar och kontokrediter med hjälp av ett nytt privatlån med låg ränta kan ofta sänka sin månadskostnad på grund av lägre ränta och färre avgifter. Med Finansis är det enkelt att jämföra Sveriges populäraste långivare som erbjuder samlingslån.

Kundbetyg från Trustpilot

Med Finansis är det enkelt att hitta en populär långivare som erbjuder tydliga lånevillkor och en hjälpsam kundservice. Långivarna rangordnas automatiskt efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot, vilket innebär en transparent jämförelsetjänst.

Samlingslån upp till 600 000 kronor

Finansis jämför långivare som erbjuder samlingslån upp till 600 000 kronor utan säkerhet med en återbetalningstid upp till 15 år. Utan säkerhet innebär att låntagaren inte behöver pantsätta någon säkerhet som exempelvis en bostad för att få låna pengar. Det finns inte några begränsningar på antalet krediter som låntagare kan samla, det är därmed möjligt att samla alla befintliga krediter.

Grundkrav

För att få låna pengar utan säkerhet måste låntagaren uppfylla långivarens grundkrav, vilket oftast innebär en årsinkomst på minst 120 000 kronor. Låntagaren får inte heller ha några innestående skulder hos Kronofogden. Med Finansis är det möjligt att jämföra grundkraven mellan olika långivare. Tack vare filtreringsfunktionen är det exempelvis möjligt att filtrera efter långivare som kan bevilja samlingslån trots tidigare betalningsanmärkningar.

Finansis jämför alla typer av lån och krediter

Förutom samlingslån jämför Finansis allt från kontokrediter och billån till företagslån utan säkerhet. Finansis kostnadsfria jämförelsetjänst kan därmed användas av både privatpersoner och företag som är intresserade av att hitta det billigaste lånet med lägst ränta.

Kontaktuppgifter

Finansis.se

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum