Saco

Ny kommunikationschef till Saco

Dela

Den första februari tillträder Emma Nilsson som kommunikationschef för Saco. Hon har tidigare arbetat i liknande roller för Polisförbundet och Kommunal.

Emma Nilsson har en bred erfarenhet inom kommunikation och är specialiserad inom PR, opinionsbildning, förändringsarbete och varumärkesstrategi.

- Saco vill bli en ännu starkare röst i debatten för att på så sätt påverka och föra akademikernas talan. Emma har rätt erfarenhet för att ta Saco till nästa nivå, säger Mari Ternbo, kanslichef på Saco.

Emma Nilsson har en bakgrund som webbredaktör för Sacoförbundet Sveriges Ingenjörer. Idag är hon verksam som chef med inriktning på opinionsbildning och kommunikation för KF.

- Saco lyfter akademikers villkor och kämpar för att utbildning alltid ska löna sig. Jag vill med min kunskap och mina erfarenheter stärka den positionen ytterligare, säger Emma Nilsson.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Saco
Saco
Lilla Nygatan 14
Stockholm

08-613 48 00https://www.saco.se/

Saco driver akademikernas intressen och kämpar för att utbildning ska löna sig.

Följ Saco

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Saco

Ljusa eller mörka framtidsutsikter för höstens studenter?14.8.2018 14:05Pressmeddelande

I dagarna får tusentals förväntansfulla ungdomar sina slutgiltiga antagningsbesked inför höstens utbildningar på universitet och högskolor. De som kommit in på utbildningar till lärare, officerare och präster kommer att ha lätt att få jobb om fem år, visar Sacos årliga prognos av framtidens arbetsmarknad för akademiker. Tuffare blir det för kommunikatörer och hälsovetare. – Vi vill bidra till med fakta för ett av de viktigaste valen du gör i livet, säger Sacos ordförande Göran Arrius. Varje år publicerar Saco rapporten Framtidsutsikter, som är en prognos över arbetsmarknaden för högskoleutbildade i framtiden. De som i höst inleder sina studier kan alltså redan nu få sig en bild av hur möjligheterna till arbete ser ut efter examen. För den som siktar på en yrkeskarriär i välfärdssektorn ser det bra ut. Lärare, apotekare och fysioterapeuter är några av de grupper som kommer att vara eftertraktade enligt prognosen. Även blivande präster och officerare har en ljus framtid. Svårare blir det

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum