Värmdö Kommun

Ny kontorschef för utbildningskontoret

Dela

Vi välkomnar Carmen Blom i rollen som ny kontorschef för utbildningskontoret i Värmdö kommun. Carmen Kommer närmast från Sigtuna kommun där hon haft ett uppdrag som bitr. förvaltningschef för Barn- och ungdomsförvaltningen och börjar sitt uppdrag i Värmdö den 1 augusti.

Cecilia Lejon, kommundirektör i Värmdö, är glad över att Carmen vill arbeta i Värmdö Kommun.

-          Det glädjer mig att Carmen vill arbeta i Värmdö kommun, hennes tydliga och kommunikativa ledarskap i kombination med starkt fokus på barn och elevers resultat är precis vad vi behöver. Carmen har både kompetensen, drivet och modet att, tillsammans med övriga inom utbildningskontoret, säkerställa att alla barn och unga i Värmdö når kunskapsmålen, säger Cecilia Lejon, kommundirektör, Värmdö kommun.

Carmen kommer närmast från Sigtuna kommun där hon haft ett uppdrag som bitr. förvaltningschef för Barn- och ungdomsförvaltningen. Carmen har en gedigen skolbakgrund som gymnasielärare och rektor. De senaste 10 åren har Carmen haft ledningsuppdrag på förvaltningsnivå eller motsvarande med ansvar för verksamheter inom förskola, grundskola och gymnasium.

-          Jag har ett brinnande intresse för att utveckla en modern och hållbar organisation som skapar de bästa livschanserna och framtidsutsikterna för våra barn och elever. Har med mig goda erfarenheter av att leda systematiskt kvalitetsarbete som lett till märkbara resultatförbättringar, säger Carmen Blom.

-          Jag ser fram emot att bidra till kommunens resa mot ”En smartare Värmdö” och att tillsammans med kollegorna arbeta för en pedagogisk verksamhet med hög kvalité, ökade kunskapsresultat och starkt utvecklingsfokus, avslutar Carmen.

Kontakter

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum