Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Ny målarbok hyllar Göteborg 400 år

Dela

Det stora firandet av Göteborg 400 år må till stor del ha blivit framskjutet på grund av Corona, men många roliga saker kommer ändå att gå av stapeln som planerat under 2021. Till exempel släpps målarboken Göteborg 400 år av illustratören Patrik Berg. En fin och påkostad målarbok fylld med Göteborgsmotiv!

Lagom till sin 400-årsdag har Göteborg blivit målarbok! Det är den skicklige illustratören Patrik Berg som på detta sätt valt att hylla Sveriges framsida på dess jubileum.

Göteborg 400 år är en fin och påkostad målarbok – inbunden i hårda pärmar och med guldfolie på omslaget. Mellan pärmarna ryms ikoniska landmärken, salta bad, goa göteborgare och spårvagnar. Patrik Berg har lyckats fånga stadens själ och lyckas framställa den så som den känns att leva i.

Göteborg 400 år är utgiven av det Götetborgsbaserade förlaget Tukan förlag som tidigare även gett ut de omåttligt populära Göteborgarnas nya promenadguide och Göteborgs fantastiska skärgård av Anders Hilmersson. 

"Som ett Göteborgsbaserat förlag tycker vi att det är särskilt roligt att få göra den här typen av bok. Vi tror den är perfekt både för eget bruk men också som present att ge bort. När vardagen känns lite grå och firandet får vänta på sig hoppas vi att follk istället finner nöje i att sätta färg på Göteborg", säger Karin Alfredsson, redaktionschef, på Tukan förlag. 

Bilder

Om

Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Örlogsvägen 15
426 71 Västra Frölunda

031-10 20 25http://www.tukanforlag.se

Hos Tukan förlag hittar du färgstarka och originella böcker. Vi har ett brett, prisvärt och alltid aktuellt sortiment fullt av kunskap, inspiration och underhållning. För både vuxna och barn. Genom vår nyfikenhet, flexibilitet och vilja att göra saker på vårt eget sätt, har vi utmanat en hel bransch och blivit en udda fågel i bokvärlden

Tukan förlag startades 2008 av Christian Bang-Melchior. Det är ett av Sveriges största förlag och ger ut cirka 300 nya titlar om året.

Bokförlaget Nona grundades 2010 i Göteborg och är ett systerförlag till Tukan förlag. På Nona ger vi ut omkring 15 böcker per år och i vår katalog hittar du såväl skönlitteratur som biografier och memoarer. Vi ger ut både svenska och utländska författare och har nära samarbeten med ett flertal internationella bokförlag.

Den röda tråden i vår utgivning är starka berättelser om fascinerande människor och deras livsöden. Våra böcker attraherar och engagerar en bred publik och säljs idag hos samtliga stora svenska återförsäljare.

Följ Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Hur mår själen efter 2020? Låt Josefin Dahlberg leda vägen till ett bättre 202125.1.2021 09:00:00 CETPressmeddelande

Vilket år vi lämnat bakom oss, och vad har vi lärt oss egentligen? Vi har tvingats till mer egentid och verklighetsflykt har fått ske med andra medel än vanligt. Vi har fått tillbringa mer tid i hemmet och i hemlandet, behövt blicka mer inåt när den yttre världen begränsats. Kanske har vi också tvingats att leva mer i nuet. Det har varit lärorikt, men också väldigt skrämmande. Efter ett så omvälvande år, då nya prövningar hela tiden följt efter varandra på ett sätt som vi aldrig förr varit med om, då är det viktigare än någonsin att ta hand om sig själv, både kropp och själ.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum