Biometria

Ny marknadschef på Biometria

Dela

Anna Forshell har rekryterats som ny marknadschef till Biometria. Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare för SCA Woods förändringsprojekt kopplat till SCAs implementationen av nytt affärssystem.

Anna Forshell, ny marknadschef på Biometria
Anna Forshell, ny marknadschef på Biometria

− Anna har en mycket relevant bakgrund av att utveckla marknadsorganisationer och en gedigen erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete. Det kommer väl till pass när vi nu förbereder oss och branschen för implementeringen av VIOL 3, vilket kräver att vi bygger en ny marknadsorganisation. Här ser jag Annas erfarenheter som mycket värdefulla, säger Ingela Ekebro, vd för Biometria.

På SCA har Anna de senaste 10 åren haft olika roller. Hon har en bakgrund inom sågade trävaror som Business Manager både på SCA:s sågverk i Munksund och i Tunadal där hon hade uppdraget att bygga en effektivare marknadsorganisation.

− Det känns mycket roligt att ta sig an rollen som marknadschef. Jag ser fram emot att få jobba med Biometria och hur vi kan höja kundfokuset och erbjuda ännu bättre tjänster och service i framtiden. Jag har alltid arbetat med marknadsfrågor och att utveckla lönsamma affärer, det vill jag fortsätta med på Biometria. Att kunna bidra med mina erfarenheter från implementeringsprojekt i det fortsatta viktiga arbetet med VIOL 3 ska bli mycket spännande, säger Anna Forshell.

Anna Forshell är född 1982 och kommer att vara placerad vid Biometrias kontor i Sundsvall. Hon tillträder tjänsten den 6 juni.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Anna Forshell, ny marknadschef på Biometria
Anna Forshell, ny marknadschef på Biometria
Ladda ned bild

Om

Biometria
Biometria
Dragarbrunnsgatan 35
753 20 Uppsala

010-228 50 00https://www.biometria.se/

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring som genomför opartisk mätning av det virke som flödar mellan skog och industri så att alla Sveriges skogsägare kan vara trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkeshandeln, samtidigt som vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

www.biometria.se

Följ Biometria

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Biometria

Framgångsrik etablering av skogligt datalabb23.9.2021 15:01:41 CEST | Pressmeddelande

En ny arena för branschsamverkan kring innovation inom skogsnäringen har sett dagens ljus. Ett datalabb har permanent etablerats inom Biometria Labs efter ett framgångsrikt initialt projekt. Datalabbet möjliggör att data från avverkning, transport, inmätning och uppföljning sätts samman och används på ett enklare sätt då allt finns tillgängligt från en plats. Resultatet har skapat en möjlighet att accelerera arbetet med datadriven innovation och få fram nya tjänster och produkter inom skogsnäringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum