PR Direkt

Ny operativ chef över Telekompaniet

Dela

Adam Fakhouri tillträder fr.o.m. januari 2021 som ny operativ chef över bolaget ”Det känns mycket bra att nu vara på plats som ny ”Shopkeeper” på Telekompaniet. Bolaget har en mycket spännande framtid med fortsatt stor tillväxtpotential med vår plattform bestående till 100% av molntjänster för IT, nätverk och teletjänster, våra trogna kunder och vår kompetenta personal. Jag ser fram emot att tillsammans med Telekompisarna fortsätta en lyckosam resa och skapa en positiv framtid för bolaget,” säger Adam Fakhouri.

Adam rekryterades 2015 från Svea Finance för att vara med i en nybildad organisation i uppstarten av Telekompaniets nya kundtjänst för operatörstjänster, mobilabonnemang, växelfunktioner i molnet för företag. Han tillträder fr.o.m. januari 2021 som ny operativ chef över bolaget.

”Det kommer inte vara så svårt att ta steget, vi utvecklar och levererar ju moderna digitala molnettjänster, som IT-leverantör i Stockholm, med alla säljargument du kan tänka dig, och vi använder det själva på det sätt det är tänkt. På så sätt blir det naturligt för oss att kommunicera och hjälpa företagare ut i molnet. Jag envisas med att vi ska kliva ur gamla hjulspår och leva som vi lär, och har jag alltid vart ansvarig för huvudboken på Telekompaniet, så jag kan tipsa er om att gamla hjulspår är jättedyra att klampa kring i,” säger Adam.

Hans plan premierar leenden, starkare band mellan avdelningarna och fler specialister för att ytterligare höja kunskapsnivån.

”Från det tekniska perspektivet, starkare fiber med brandvägg i nätet, interna nätverket som tjänst eller NST (Naas), och starkt WiFi med hög bandbredd, inga servrar i vårt nät. Hemsidan bygger vi i Hubspot, där allt som rör kundresan sedan följer. CRM, Service, kundtjänst, allt. Vi ringer via egen mobil växel, även kopplad som app i Teams, 2 faktors autentisering för att komma åt allt vi har rättighet till i molnet. Med det har vi kunnat fokuserat på kunden med systematisk uppföljning med kunden av allt vi gör för att undvika framtida misstolkningar och felbedömningar, ” säger Adam.

Adam har tidigare delat med sig av sina erfarenheter från resan genom att skriva om det på telekompaniets blogg, och nås på adam(@)telekompaniet.se

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Vad händer med brittiska företag och LEI-koder vid Brexit?25.2.2021 14:21:15 CETPressmeddelande

Inom EU används identifieringskoden som kallas för LEI som står för Legal Entity Identifier för att man ska få till proper transaktionsrapportering. Det här är en global kod som sedan januari 2018 är ett måste för juridiska personer som vill handla med värdepapper. Alla stater inom EU har denna lag och så även Storbritannien vilket får många att undra vad som kommer att hända om det blir ett så kallat no-deal Brexit där man inte har någon särskild överenskommelse mellan EU och Storbritannien.

Svenska Eljouren stärker ungdomsidrott i samarbete med Svenska Padelförbundet15.2.2021 13:58:23 CETPressmeddelande

Nu teamar Svenska Eljouren upp som stolt partner till Svenska Padelförbundet. Fokus blir att stärka juniorverksamheten och bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom. Att ett liv i rörelse gör livet roligare är självklart för Svenska Eljouren – ett expansivt serviceföretag med lokala elektriker i hela Sverige som anpassar sig efter kundernas önskemål och inte tvärtom.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum