Skogssällskapet

Ny organisation på Skogssällskapet

Dela

Skogssällskapet har beslutat att införa en ny organisation för Skogssällskapets verksamhet. Syftet med den nya organisationen är att skapa bästa förutsättningar för Skogssällskapet att växa och öka lönsamheten.

Den nya organisationen innebär bland annat att förvaltningsverksamheten i Sverige organiseras i nya kundnära regioner, och att de gemensamma, stödjande funktionerna renodlas och effektiviseras.

– Jag känner mig trygg i att den nya organisationen ger oss bättre förmåga att ta hand om alla våra befintliga kunder och att förstärka vår position som Sveriges ledande fristående skogsförvaltare, säger Calle Nordqvist, VD för Skogssällskapet.

Den nya organisationen ska vara i drift per den 1 januari 2019.

För mer information kontakta VD Calle Nordqvist.

Kontakter

Om

Skogssällskapet
Skogssällskapet
Box 11374
404 28 Göteborg

0771 22 00 44https://www.skogssallskapet.se

Skogssällskapet är en fristående aktör i skogsnäringen. I mer än hundra år har vi arbetat för en hållbar utveckling i skogen. Våra skogsförvaltare sköter skog åt privata och offentliga skogsägare i Sverige, Finland, Lettland och Litauen. I Sverige har vi kontor över hela landet – från Vilhelmina i norr till Hässleholm i söder. Vi sköter skogen utifrån varje ägares egna mål och har inga ägarintressen i industrier. Skogssällskapet äger också egen skog. Vinsterna från förvaltningen av egen och kunders skog återinvesterar vi i kunskapsutveckling. Varje år delar vi ut mellan 15 och 20 miljoner kronor, vilket gör oss till en av Sveriges största privata finansiärer av forskning om skog och naturvård.

Följ Skogssällskapet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skogssällskapet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum