Clarion Hotel Post

NY POOLTREND I GÖTEBORG

Dela

Med måsar och moln som grannar - Göteborgs nya Pool Club är invigd.

Centrala badmöjligheter är begränsade i Göteborg, men de senaste åren har Pöl Harbor och Poolside Lounge på Sankt Jörgen Park dykt upp. Den kanske mest centrala pool-upplevelsen i Göteborg har just invigts när Posthotellet öppnat upp nya Rooftop Pool Club. För första gången öppnas poolområdet upp till allmänheten, som tidigare endast var besökbar av hotellgäster. Poolområdet som funnits sedan hotellöppningen 2012 har nu fått sig en rejäl make-over och flirtar med Purobeach Club i Mallorca och Las Vegas motsvarigheter. Inredningen går i ett tydligt vitt mönster. 

- "Det var dags att skaka liv i vår takpool, som nu blir stans med centrala och högst belägna pool club som är tillgänglig för allmänheten. Med servering, palmer, och DJ kan vi äntligen konkurrera med drakarna om världens bästa Pool Club." Fredrik Blomberg, VD Clarion Hotel Post.

Med utsikt över Drottningtorget och Trädgårdsföreningen är Rooftop Pool Club troligtvis början på en ny pooltrend i Göteborg.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - swedish ingredients - japanese flavors.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum