E.ON Sverige AB

Ny presschef på E.ON

Dela

I april blir Filip Annas ny presschef på E.ON i Norden med ansvar för det svenska pressarbetet inom avdelningen Corporate Communication. Han kommer närmast från Polismyndigheten där han arbetat med press- och mediefrågor.

Filip Annas blir ny presschef på E.ON
Filip Annas blir ny presschef på E.ON

- Vi är glada att välkomna Filip till E.ON. Med sin kombinerade erfarenhet av journalistik och kommunikationsarbete i en stor samhällsbärande organisation kommer han att stärka upp och bidra till att utveckla E.ON:s strategiska och operativa pressarbete, säger Janna Sundewall, kommunikationsdirektör på E.ON.


Filip Annas har flerårig erfarenhet av att arbeta med strategisk kommunikation, press- och mediehantering. På Polismyndigheten har han bland annat arbetat på högkvarteret i Stockholm och nu senast i polisregion Syd i Malmö. Filip startade sin bana inom journalistiken och har bland annat arbetat som nyhetsankare och reporter på TV4Nyheterna Malmö och som programledare och producent på Sveriges Radio.


- Det känns väldigt spännande att bli en del av E.ON som tagit en ledande roll i vår tids största fråga, klimat- och energiomställningen. E.ON har ett stort och viktigt samhällsuppdrag som det känns inspirerande att nu bli en del av. Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter och arbeta mot E.ON:s mål om hundra procent återvunnen och förnybar energi, säger Filip Annas. 

Filip Annas tillträder sin nya befattning på E.ON i början av april.

Kontakter

Bilder

Filip Annas blir ny presschef på E.ON
Filip Annas blir ny presschef på E.ON
Ladda ned bild

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

Stora köp av elflexibilitet genomförda via E.ONs digitala handelsplats SWITCH13.2.2020 10:30:00 CETPressmeddelande

Med målet att möjliggöra tillväxt trots den kapacitetsbrist som råder i vissa delar av landet, introducerade E.ON under 2019 en digital handelsplattform för nätkapacitet – SWITCH. Och plattformen fyller sitt syfte. Sedan januari i år har energi om över 2,5 GWh köpts via handelsplattformen i Uppsala och på Gotland. Det motsvarar den normala årsförbrukningen av el i 1 000 lägenheter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum