Järfälla Kommun

Ny rackethall i det växande Järfälla

Dela

Järfälla växer, och så gör även motionsutbudet. Tack vare ett avtal om nyttjanderätt mellan kommunen och Järfälla Racketcenter kan en ny rackethall med sex padeltennisbanor och tre squashbanor byggas söder om den nuvarande tennishallen i Jakobsberg. I anslutning till entrébyggnaden byggs även en grusparkering för cykel och bil. Den nya rackethallen kommer att komplettera den nuvarande tennishallens verksamhet samt bidra till ett utökat utbud av sportaktiveteter för barn och ungdomar i kommunen.

– Tennisen är en stor ungdomsverksamhet i Järfälla och jag är glad att vi nu skapar förutsättningar för att verksamheten kan breddas och utvecklas, säger kommunstyrelsens ordförande Claes Thunblad (S).

Mer information
Mikael Åklint, exploateringschef, mikael.aklint@jarfalla.se, 08-580 283 63

Claes Thunblad (S), kommunstyrelsens ordförande, claes.thunblad@jarfalla.se, 070-002 33 92

Nyckelord

Bilder

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

Järfälla i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Hela Järfälla växer, och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för tusentals nya jobb, högre utbildning och fler besökare.

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum