Arla

Ny säsong av Arlas miljonsuccé Matkanalen

Dela

Matkanalen av Arla är tillbaka med en fjärde säsong. I tio nya avsnitt får tittarna följa fyra kockar som tillsammans med populära influencers lagar mat på ett humoristiskt och enkelt sätt. Med närmare 30 000 prenumeranter och flera miljoner visningar har kanalen hittills överträffat alla förväntningar. Först ut är Philippe Cohen som får en ny chans efter förra säsongens brandlarmsfiasko.

Matkanalen av Arla, Gäster Säsong 4
Matkanalen av Arla, Gäster Säsong 4

I dag startar den fjärde säsongen av Arlas YouTube-kanal Matkanalen. Sedan premiären i oktober 2019 har kanalen släppt över 30 avsnitt som tillsammans haft mer än 12 miljoner visningar. I de humoristiska programmen uppmuntras och inspireras de närmare 30 000 prenumeranterna till att laga både enkla och avancerade rätter när programledarna Klara Lind, Nisse Hallberg, Frida Lund och Filip Poon lagar mat tillsammans med kändinfluencers 

”Så många bra gäster, rätter och skratt som den här säsongen innehåller går det inte att vara annat än exalterad. Jag menar, bara en sådan sak som att jag vågade möta dessertexperten Sebastian Pettersson i en kladdkakeduell. Sjukt när jag tänker på det såhär i efterhand”, säger Frida Lund, matentusiast och kokboksförfattare.  

Först ut är Philippe Cohen, som gör comeback efter förra säsongens brandlarmsfiasko, följt av Siri Barje, Sebastian Pettersson, Tan By Klara, Jonas Fagerström, Ludwiq Tjörnemo, Klas Eriksson, Jacob Lamb, Clara Henry och Zeinas kitchen.  

Många av avsnitten den här säsongen kommer att ha större fokus på hälsa och frukost. 

”Matkanalen har verkligen blivit en succé bland unga matlagare. För att uppmuntra och inspirera dem till att laga näringsrik mat har vi den här säsongen tagit ett helhetsgrepp kring både hälsa och frukost. För att orka prestera, inte minst i coronatider, är det två områden som är viktiga att fokusera på när det kommer till mat”, säger Karin Granlund, Food Inspiration Manager på Arla. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Matkanalen av Arla, Gäster Säsong 4
Matkanalen av Arla, Gäster Säsong 4
Ladda ned bild
Matkanalen av Arla, Programledare Säsong 4
Matkanalen av Arla, Programledare Säsong 4
Ladda ned bild
Karin Granlund, Food Inspiration Manager, Arla
Karin Granlund, Food Inspiration Manager, Arla
Ladda ned bild

Länkar

Om

Arla
Arla
Rättarvägen 3
169 68 SOLNA

08−789 50 00https://www.arla.se/

Arla Foods är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av 9 700 mjölkbönder från Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Arla Foods är en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden med ett brett sortiment av mejeriprodukter av högsta kvalitet. Arla är också världens största producent av ekologiska mejeriprodukter.

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

Frasigt är Årets Smak 20216.4.2021 15:00:00 CEST | Pressmeddelande

Nu står det klart att Årets Smak 2021 är frasigt. Det avslöjades när Arla för tredje året i rad presenterade sin unika trendspaning som i år bland annat baseras på en analys av 20 000 Instagram-inlägg från kockar och konditorer världen över. Årets starkaste smaktrend, frasigt, är en uppskattad textur som har stor betydelse för smakupplevelsen då den ger kontrast till krämighet och gör att en rätt upplevs som komplett.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum