Yearwood PR & Productions

Ny singel: Artisten Daniel Mauricio släpper låten Empty Room

Dela

Empty Room släpps fredagen den 28 maj och är en soulig ballad med popfeeling. Den har en genomgående melankolisk ton och tar med dig på en känslosam resa. Daniel Mauricio delar med sig av sina egna känslor och tankar från situationer han själv varit med om. – Det är första gången jag sjunger som jag själv vill och inte som någon annan tycker jag borde, säger artisten Daniel Mauricio om sin nya låt.

Foto: Nikola Stankovic
Foto: Nikola Stankovic

– Om du gillar att lyssna på ”Gallant” och ”Prince”, så kommer du älska Empty Room. Som egentligen tar ståndpunkt utifrån ett ohälsosamt leverne. I produktionen har jag med mig musikern tillika artisten Leo Krepper på gitarr och producenten Elias Ringquist, de är båda proffs, och jag är otroligt glad att ha med dem, säger Daniel Mauricio.

Daniel Mauricio är dansare och har utbildning vid Balettakademin Göteborgs yrkesdanslinje. Daniel har jobbat på många scener, både runt om i Skandinavien och utomlands. Bland annat har han fått uppleva många musikalartisters dröm; att medverka i Lejonkungen i West End, London. Tidigare har Daniel också tävlat i Svensktoppen nästa och 2019 skrev han och framförde årets pridelåt för Stockholm Pride, ”When we are free”. Som musikalartist är Daniel aktuell i uppsättningen av Jesus Christ Superstar, som spelas på Trøndelag Teater i Trondheim.

Sedan Daniel debuterade på musikalscenen 2005 har han även medverkat i uppsättningarna The Book of Mormon, Chicago, West Side Story, La Cage Aux Folles, Pricilla - Queen of the desert mfl. Daniel har också medverkat i flera tv-produktioner så som Allsång på Skansen, QX Gaygala, Guldbaggegalan och Sommarkrysset. Daniel är uppväxt i Alingsås och arbetar mestadels i Norge och Stockholm.

Elias Ringquist är producent, sångare och låtskrivare. Sedan Elias karriär startade har R&B och popmusik varit roten till hans sound. De senaste åren har han även arbetat med klassisk, teater- och filmmusik. Elias har producerat Empty Room.

Leo Krepper är gitarrist, sångare och kompositör. Leo har en bakgrund som jazzmusiker och är grundare av bandet Red Otis. Leo spelar gitarr på Empty Room.

Nyckelord

Bilder

Foto: Nikola Stankovic
Foto: Nikola Stankovic
Ladda ned bild

Länkar

Om

Yearwood PR & Productions
Yearwood PR & Productions

STOCKHOLM

+ 46 70 758 57 78https://www.yearwoodpr.com

Yearwood PR & Productions hjälper dig från grunden med analys, strategi, idéer samt PR- och aktivitetsplaner för att bygga ditt varumärke och skapa uppmärksamhet. Vi hjälper dig att få möjlighet att synas i rätt kanaler för din målgrupp vid rätt tillfälle.

Vi arbetar främst inom musik kultur, nöjesindustri och branscherna restaurang- och krogliv, hotell, mode, styling, inredning och skönhet. Vi har också stor erfarenhet av att planera och genomföra större events och festarrangemang.

Följ Yearwood PR & Productions

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Yearwood PR & Productions

Ny lag för estetiska injektioner - oseriösa aktörer rensas ut och patientsäkerheten stärks24.6.2021 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

Från den 1 juli införs en ny skönhetslag och endast legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare får i framtiden göra fillers- och botoxinjektioner. – Jag välkomnar den nya lagen, du ska känna dig trygg med att den som ger injektioner har rätt medicinsk kompetens, säger den legitimerade specialistsjuksköterskan Angelica Bauer, grundare till Bauer Clinic med kliniker i Stockholm och Linköping.

New single: The artist Daniel Mauricio is releasing the new song; Empty Room28.5.2021 07:30:00 CEST | Press release

Empty room that is released today, Friday the 28th of may, is a soulful ballad with at hint of pop, and has a feeling of melancholy throughout and will take you through a musical journey. With the song Daniel Mauricio is sharing his own feelings and thoughts, taken from situations that he himself has been through. – This is the first time that I have written and sung anything that I myself want to sing, and not a song or lyric that someone else choose suitable for me, Daniel Mauricio says.

Ny singel med SYLVE: Den självironiska låten ”Jag kan inte låta bli”16.4.2021 09:10:41 CEST | Pressmeddelande

– Min nya singel ”Jag kan inte låta bli”, som har en given plats på vårens kommande EP är en smått självironisk låt om hur snabbt jag faller när jag väl faller för någon. Att bli kär och nästan direkt ”skaffa extranycklar” som jag sjunger om i första raden blev också låtens symbolik och temat för omslaget, säger SYLVE om nya låten som han idag släpper tillsammans med TGR Music Group och Sony Music Sweden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum