Yearwood PR & Productions

Ny singel med SYLVE: Den självironiska låten ”Jag kan inte låta bli”

Dela

– Min nya singel ”Jag kan inte låta bli”, som har en given plats på vårens kommande EP är en smått självironisk låt om hur snabbt jag faller när jag väl faller för någon. Att bli kär och nästan direkt ”skaffa extranycklar” som jag sjunger om i första raden blev också låtens symbolik och temat för omslaget, säger SYLVE om nya låten som han idag släpper tillsammans med TGR Music Group och Sony Music Sweden.

Omslag
Omslag

”Jag kan inte låta bli” är skriven tillsammans med och producerad av Mattias Andreasson som stått bakom några av det senaste årtiondets största hits med artister såsom Danny Saucedo, Sabina Ddumba och Albin Johnsén.

SYLVE är förutom artist även en namnkunnig låtskrivare och jobbar just nu också i studion med melodifestivalvinnaren Tusse, grammisnominerade Myra Granberg och artisten Lellow.

– Jag delar releasedag med Lellow. En ny superspännande artist som jag jobbat en del med under den senaste tiden. Lellows singel ”Vågar inte säga något” handlar om destruktiva och våldsamma relationer. Så just nu är det två låtar som ser dagens ljus som jag har varit med och skrivit. Jag är väldigt stolt för det, säger SYLVE.

SYLVE har tidigare släppt de egna låtarna ”Låtsas som inget hänt”, ”Det du ser = Det du får”, pianoballaden ”Sommartid (Ett annat vi)”, ”Bättre förr”, "Två" och nu senast i mars månad låten ”För sent att säga”. I julas släppte SYLVE också en cover på Sveriges mest spelade jullåt ”Tänd ett ljus” som på bara några dagar nådde nästan 600 000 streams.

För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.SYLVE - Jag kan inte låta bli [Official Audio Youtube]

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Yearwood PR & Productions
Yearwood PR & Productions

STOCKHOLM

+ 46 70 758 57 78https://www.yearwoodpr.com

Yearwood PR & Productions hjälper dig från grunden med analys, strategi, idéer samt PR- och aktivitetsplaner för att bygga ditt varumärke och skapa uppmärksamhet. Vi hjälper dig att få möjlighet att synas i rätt kanaler för din målgrupp vid rätt tillfälle.

Vi arbetar främst inom musik kultur, nöjesindustri och branscherna restaurang- och krogliv, hotell, mode, styling, inredning och skönhet. Vi har också stor erfarenhet av att planera och genomföra större events och festarrangemang.

Följ Yearwood PR & Productions

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Yearwood PR & Productions

Ny lag för estetiska injektioner - oseriösa aktörer rensas ut och patientsäkerheten stärks24.6.2021 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

Från den 1 juli införs en ny skönhetslag och endast legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare får i framtiden göra fillers- och botoxinjektioner. – Jag välkomnar den nya lagen, du ska känna dig trygg med att den som ger injektioner har rätt medicinsk kompetens, säger den legitimerade specialistsjuksköterskan Angelica Bauer, grundare till Bauer Clinic med kliniker i Stockholm och Linköping.

New single: The artist Daniel Mauricio is releasing the new song; Empty Room28.5.2021 07:30:00 CEST | Press release

Empty room that is released today, Friday the 28th of may, is a soulful ballad with at hint of pop, and has a feeling of melancholy throughout and will take you through a musical journey. With the song Daniel Mauricio is sharing his own feelings and thoughts, taken from situations that he himself has been through. – This is the first time that I have written and sung anything that I myself want to sing, and not a song or lyric that someone else choose suitable for me, Daniel Mauricio says.

Ny singel: Artisten Daniel Mauricio släpper låten Empty Room28.5.2021 07:30:00 CEST | Pressmeddelande

Empty Room släpps fredagen den 28 maj och är en soulig ballad med popfeeling. Den har en genomgående melankolisk ton och tar med dig på en känslosam resa. Daniel Mauricio delar med sig av sina egna känslor och tankar från situationer han själv varit med om. – Det är första gången jag sjunger som jag själv vill och inte som någon annan tycker jag borde, säger artisten Daniel Mauricio om sin nya låt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum