Järfälla Kommun

Ny socialdirektör till Järfälla

Dela

Järfälla kommun har rekryterat en ny socialdirektör. Den 1 november tillträder Jenny Wilhelmsson tjänsten som socialförvaltningens chef i Järfälla. Fokus kommer att ligga på hög kvalitet samtidigt som kommunen expanderar kraftigt.

Jenny Wilhelmsson återvänder till Järfälla. Den tidigare avdelningschefen för äldre- och funktionsnedsättning, lämnade Järfälla tidigare under året, men återvänder nu i en ny roll som socialdirektör, och med större möjlighet att påverka förvaltningens arbete.

– En av de största utmaningarna är självklart kombinationen av kvalitet och ekonomi. Andra stora utmaningar är personalförsörjning och expansionen. För mig är det också viktigt att vi är en socialförvaltning där vi samarbetar och hittar nya former för att göra det allra bästa för dem vi är till för, säger Jenny Wilhelmsson.

Kommundirektör Christina Rapp Lundahl är nöjd med rekryteringen.

– Det känns jätteroligt för mig att vi nu har rekryterat en ny och mycket kompetent socialdirektör. Jenny Wilhelmsson står för hög kvalitet parallellt med en stark känsla för att pengarna ska räcka och användas så smart som möjligt. Hon har också en utpräglad vilja att utveckla verksamheten. Att hon känner Järfälla kommun sedan många år gör inte saken sämre.

Mer information

Christina Rapp Lundahl, kommundirektör, christina.rapp.lundahl@jarfalla.se,  08-580 282 86

Nyckelord

Bilder

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

Järfälla i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Hela Järfälla växer, och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för tusentals nya jobb, högre utbildning och fler besökare.

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum