Toyota

Ny specialversion av Toyota RAV4 Hybrid: Attitude

Dela

Toyota lanserar ny toppmodell av den populära hybridsuven RAV4 - endast tillgänglig i Attitude Black-kulör. 19-tum högblanka svarta aluminiumfälgar och svart syntetisk läderklädsel med grå sömmar. Redo för beställning nu – första leveranserna hösten 2020.

Nya Toyota RAV4 Hybrid Attitude är en ny toppmodell av den populära hybridsuven. Lika effektiv, kraftfull och resurssnål som tidigare med sin hybridteknik – men nu med ett helsvart och tuffare yttre. I fronten har såväl nedre som övre grillen och underkörningsskydd lackerats i den svarta Attitude Black-kulören, precis som dekoren mellan baklamporna och det bakre underkörningsskyddet. Nya högblanka 19-tumsfälgar är också standardutrustning, förstås svarta.

Interiören är även den i helsvart med stolar klädda i syntetiskt läder och gråa sömmar. Nya RAV4 Hybrid Attitude placerar sig som en toppmodell i RAV4 Hybrid-familjen med högre utrustningsnivå som standard än någon annan modell. JBL-ljudanläggning med nio högtalare, Teknikpaket och Intelligence Clearance sonar är exempel på standardutrustning tillsammans med bland annat metalliclack, Smartphone Integration med Apple CarPlay och Android auto. Det enda tillvalet som erbjuds är Go Navigation-system.

Fyrhjulsdriften AWD-i ingår i standardutrustningen och hybridsystemet som kombinerar två elmotorer med en 2,5-liters bensinmotor är detsamma som i vanliga RAV4 Hybrid. Maximal systemeffekt är därmed 222 hästkrafter och CO2-utsläppen från 128 gram/kilometer enligt WLTP.

Nya RAV4 Hybrid Attitude kostar från 424 900 kronor och finns tillgänglig för beställning omgående.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Toyota har elektrifierat bilvärlden i två decennier och erbjuder i dag sju olika hybridmodeller i Sverige. 81 % av företagets försäljning av personbilar i Sverige 2019 var elektrifierad och Toyota har också Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av koldioxid. 

Toyota Sweden AB är den svenska generalagenten för Toyota och ingår i Toyota Motor Europe med huvudkontor i Bryssel, Belgien.

Följ Toyota

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Toyota