Installatörsföretagen

Ny styrelse vald på Installatörsföretagens föreningsstämma

Dela

Johnny Petré, Bravida, och Theresa Östman, från GF100 AB, blir ordförande respektive vice ordförande för bransch- och arbetsgivarorganisationen Installatörsföretagen. I sina roller kommer de leda styrelsens arbete framåt.

- Jag tar mig an rollen som ordförande i Installatörsföretagen med många år som styrelseledamot i bagaget varav flera år som vice ordförande. Vi har under de här åren åstadkommit oerhört mycket och det har varit otroligt lärorikt. Vi har drivit installationsbranschen framåt men det finns mycket kvar att göra, säger Johnny Petré.

Johnny Petré, Bravida Sverige AB, valdes på den digitala föreningsstämman till ordförande och lämnar samtidigt sin nuvarande roll som vice ordförande.

- Installationsbranschen är en bransch med förmåga att växa och verkligen visa hur viktig den är för samhällets klimatomställning. Det ska bli fantastiskt kul att, tillsammans med styrelsen, arbeta för att branschen får de bästa möjliga förutsättningarna, säger Theresa Östman, nyvald vice ordförande tillika första kvinna på posten.

I samband med årets föreningsstämma tackades den avgående ordföranden Anders Mattsson av efter att ha haft rollen som ordförande sedan 2010 i det som skulle bli Installatörsföretagen.

- Jag är mycket tacksam för de insatser Anders gjort i sin roll som ordförande för Installatörsföretagen och det vet jag vi är många som är. Hans erfarenheter och goda ledarskap var avgörande för att sammanslagningen av de båda organisationerna EIO och VVS Företagen blev lyckad, säger Johnny Petré.

Även Ola Månsson, Installatörsföretagens vd, tackade Anders Mattsson för goda insatser och önskade den nya styrelsen lycka till.

- Jag vill gratulera den nyvalda styrelsen – ni har ett viktigt arbete framför er! Och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med er och fortsätta det goda samarbetet vi har haft under ledning av Anders Mattsson, säger Ola Månsson vd, Installatörsföretagen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Installatörsföretagen
Installatörsföretagen
Ringvägen 100
11860 Stockholm

+46 8 762 76 00https://www.in.se/

Våra 3600 medlemmar är entreprenörer, arbetsgivare och företagare verksamma inom branschen för tekniska installationer. Det är våra medlemmar som med sina 50 000 medarbetare installerar, optimerar och kontrollerar värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik. Vi representerar även entreprenörerna inom elkraft som säkrar infrastrukturen för Sveriges elförsörjning.

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Vi är en del av Svenskt Näringsliv.

Följ Installatörsföretagen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Installatörsföretagen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum