Installatörsföretagen

Ny styrelse vald på Installatörsföretagens föreningsstämma

Dela

Johnny Petré, Bravida, och Theresa Östman, från GF100 AB, blir ordförande respektive vice ordförande för bransch- och arbetsgivarorganisationen Installatörsföretagen. I sina roller kommer de leda styrelsens arbete framåt.

- Jag tar mig an rollen som ordförande i Installatörsföretagen med många år som styrelseledamot i bagaget varav flera år som vice ordförande. Vi har under de här åren åstadkommit oerhört mycket och det har varit otroligt lärorikt. Vi har drivit installationsbranschen framåt men det finns mycket kvar att göra, säger Johnny Petré.

Johnny Petré, Bravida Sverige AB, valdes på den digitala föreningsstämman till ordförande och lämnar samtidigt sin nuvarande roll som vice ordförande.

- Installationsbranschen är en bransch med förmåga att växa och verkligen visa hur viktig den är för samhällets klimatomställning. Det ska bli fantastiskt kul att, tillsammans med styrelsen, arbeta för att branschen får de bästa möjliga förutsättningarna, säger Theresa Östman, nyvald vice ordförande tillika första kvinna på posten.

I samband med årets föreningsstämma tackades den avgående ordföranden Anders Mattsson av efter att ha haft rollen som ordförande sedan 2010 i det som skulle bli Installatörsföretagen.

- Jag är mycket tacksam för de insatser Anders gjort i sin roll som ordförande för Installatörsföretagen och det vet jag vi är många som är. Hans erfarenheter och goda ledarskap var avgörande för att sammanslagningen av de båda organisationerna EIO och VVS Företagen blev lyckad, säger Johnny Petré.

Även Ola Månsson, Installatörsföretagens vd, tackade Anders Mattsson för goda insatser och önskade den nya styrelsen lycka till.

- Jag vill gratulera den nyvalda styrelsen – ni har ett viktigt arbete framför er! Och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med er och fortsätta det goda samarbetet vi har haft under ledning av Anders Mattsson, säger Ola Månsson vd, Installatörsföretagen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Installatörsföretagen
Installatörsföretagen
Ringvägen 100
11860 Stockholm

+46 8 762 76 00https://www.in.se/

Rent vatten, ljus, frisk luft, värme och kyla. Det är viktiga byggstenar i vårt moderna samhälle och förutsättningar som många tar för givet. Vi står nu inför en klimatomställning där smarta installationer har en nyckelroll att spela för att du och jag ska kunna fortsätta leva våra liv som idag – även i framtiden.

Hos oss samlas installationsbranschens företag som steg för steg gör världen mer klimatsmart genom elektrifiering, energieffektivisering och hållbara installationer. Det är våra 3 600 medlemsföretag med sina 55 000 medarbetare som gör det möjligt för Sverige att nå klimatmålen. 

Vi är Installatörsföretagen och vårt uppdrag är brett. Vi stöttar våra medlemsföretag i deras vardag, samtidigt som vi företräder branschen i debatten och arbetar för att trygga framtidens arbetskraft. När installatörerna ska starta, driva eller utveckla sina företag, då står vi vid deras sida och hjälper dem att bli bättre arbetsgivare och mer framgångsrika som företagare.

Tillsammans skapar vi förutsättningarna för ett modernt, klimatsmart och hållbart Sverige. Det är vi som gör det möjligt.

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Vi är en del av Svenskt Näringsliv.

Följ Installatörsföretagen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Installatörsföretagen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum