Booking in Sweden AB

Ny svensk bokningsplattform tar fajten mot booking.com och hotels.com

Dela

Var ska du sova i natt? Vi har svaret på frågan. Med hjälp av den nya plattformen, bookingsweden.se, kan du boka ditt hotell inom Sverige på ett enkelt och tryggt sätt. Sverige väntar på dig.

Efter över ett års hårt arbete har nu den nya boendebokningssajten, bookingsweden.se. lanserats.
  - Vi ser att marknaden är i behov av en konsumentvänlig bokningssajt där du klickar dig fram till ditt resmål på ett enkelt sätt, säger Björn Mortensen, VD, Booking in Sweden.   
   Det finns flera skillnader mellan bookingsweden.se och andra plattformar för boendebokning på marknaden.
   - För det första handhar vi bara hotell i Sverige. För det andra kommer vi att marknadsföra världens vackraste land och värdet av att resa inom landets gränser. Slutligen riktar vi oss till en nationell publik; sidan är svensk och språket är svenska.
   Bookingsweden.se tar upp konkurrensen med de stora aktörerna på marknaden.
   - Våra kollegor tar marknadsandelar som aldrig förr. Det är dags att någon vågar ta fajten och gå upp i ringen. Det gör vi, avslutar Björn Mortensen.

Kontakter

Länkar

Om

Booking in Sweden AB
Booking in Sweden ABhttps://bookingsweden.se/

Var ska du sova i natt? Det svenskägda Bookingsweden.se är en personlig och samtidigt professionell plattform där du hittar ditt boende inom Sverige snabbt och enkelt oavsett om du är affärsresenär eller privatperson. Sverige väntar på dig!