PR Direkt

Ny tjänst hjälper dig hitta förnyelsebara elavtal

Dela

Att privatpersoner vill ha produkter som har större fokus på hållbarhet och att de ska vara förnyelsebara är en trend som verkligen håller i sig. Detta gäller allt från små saker till stora saker – inklusive vilket elavtal man har.

Därför ligger lanseringen av den nya jämförelsetjänsten Elyn helt rätt i tiden. Elyn är en helt ny jämförelsetjänst för privatpersoner. Det som är unikt med Elyn är att de har större fokus på elavtal som är förnyelsebara samt avtal som har tilldelats certifieringen “Bra Miljöval” av Naturskyddsföreningen.

Elyn är en kaxig uppstickare med storslagna visioner. Det offensiva mål som Elyn har satt upp är att skapa en heltäckande tjänst som specialiserar sig på hur konsumenterna kan förbruka mindre energi och samtidigt spara på miljön via sitt elavtal.

Detta är något som verkligen ligger rätt i tiden när allt fler privatpersoner lägger tid, energi och tankekraft på att leva ett mer hållbart liv. Denna trend genomsyrar allt från bilmarknadens U-sväng iväg från bilar som drivs av bensin och diesel och mot framtiden där elbilar är normen. Trenden märks också tydligt ute i stugorna där sopsortering och återvinning numera är standard.

Detta innebär att Elyn kommer som en efterlängtad jämförelsetjänst redo att hjälpa de som redan är på jakt efter ett grönare elavtal. Elyn har också målsättningen att skapa heltäckande guider kring vad som ingår i priset för elavtal och vad den enskilde kunden kan tänka på beroende på hur hushållets ekonomi och förbrukning ser ut. Detta är något som ofta saknas på andra jämförelsesidor och här kan Elyn verkligen fylla ett hål på marknaden.

Något annat som verkligen talar för att Elyn ligger rätt i tiden är förra vinterns kris där elpriset verkligen sköt i höjden. Att hitta mer hållbara lösningar när det gäller elavtal kan innebära stabilare priser och detta är något många privatpersoner har tagit fasta på när de har bytt elavtal sedan dess.

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum