Lejonfastigheter AB

Ny vd för Lejonfastigheter

Dela

Lejonfastigheters styrelse har fattat beslut om ny verkställande direktör för bolaget. Micael Antamo tillträder posten den 4 mars.

Micael Antamo
Micael Antamo

Micael Antamo är idag vd för Norrevo Fastigheter, Norrköpings kommunala fastighetsbolag. Micael Antamo har omfattande erfarenhet av ledningsuppdrag, till stor del inom fastighetsbranschen.

- Vi är glada för att Micael Antamo har tackat ja till uppdraget. Han kommer att tillföra mycket kompetens till bolaget. Lejonfastigheter är inne i ett intensivt utvecklingsskede och vi menar att Micael Antamo är rätt person att driva förändringsarbetet vidare, säger Björn Immerstrand, ordförande i Lejonfastigheters styrelse.

- Jag är mycket glad över förtroendet men även ödmjuk inför utmaningen. Det ska bli spännande och kul att få arbeta tillsammans med Lejonfastigheters medarbetare, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling, säger Micael Antamo.

Nuvarande tillförordnad vd, Susanna Roback, kommer att fortsätta leda organisationen tills Micael Antamo tillträder posten, då hon återtar sin tidigare tjänst som fastighetschef för förvaltning och underhåll hos Lejonfastigheter.

Kontakter

Björn Immerstrand, ordförande i Lejonfastigheters styrelse, telefon 0736-33 03 88
Micael Antamo, telefon 072-709 50 56

Bilder

Micael Antamo
Micael Antamo
Ladda ned bild

Om

Lejonfastigheter AB
Lejonfastigheter AB
Box 1943, Industrigatan 5
581 18 Linköping

013-20 52 20http://www.lejonfastigheter.se

Lejonfastigheter äger, förvaltar och utvecklar miljöer för offentlig verksamhet i Linköping. Vi ansvarar för 286 fastigheter som rymmer utbildning, omsorg, kultur, sport och samhällsservice.

Vår drivkraft och vision är att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer som kännetecknas av kvalitet, trivsel och trygghet.

Lejonfastigheter är ett kommunägt bolag som omsätter runt 750 miljoner kronor.

Vi har ett 70-tal medarbetare som tillsammans bygger framtidens Linköping för stadens medborgare.

Följ Lejonfastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lejonfastigheter AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum