Norrköpings kommun

Ny vd för Norrköping Airport

Dela

Ola Mattsson blir ny vd för Norrköping Airport och börjar sitt uppdrag den 28 maj. Ola Mattsson kommer närmast från Gotland och har senast arbetat som vd för Inspiration Gotland och dessförinnan som vice vd för Gotlandsbåten AB. Under sju år var han också bolagschef för Gotlandsflyg AB.

Ola Mattsson
 
 

ska bli väldigt spännande att komma tillbaka till flygbranschen och att jobba utifrån flygplatshorisonten. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna på Norrköping Airport utveckla det befintliga produktutbudet och framförallt att kunna tillföra ny flygtrafik till kommunen och Regionen, säger Ola Mattsson tillträdande vd för Norrköping Airport.

Olas huvudsakliga uppdrag kommer att präglas av att stärka utbudet av flyglinjer, flygplatsens varumärke och utveckla kundrelationer samt se till att bolagets lönsamhet stärks.

– Vi välkomnar Ola Mattsson till Norrköping Airport och vår ambition är att tillsammans utveckla bolaget så att det är resenärernas förstahandsval. Vi ser att Ola har en gedigen erfarenhet av den här typen av verksamhet och att få den att utvecklas och växa, säger Håkan Liljeblad (S) styrelseordförande Norrköping Airport.

Kontaktpersoner:
Håkan Liljeblad (S)
Titel: styrelseordförande Norrköping Airport
Telefon: 070-343 95 09

Ola Mattsson
Titel: tillträdande vd Norrköping Airport
Telefon: 070-398 52 80
____________________________________________________________________
Avsändare: Louise Flygt, kommunikationsdirektör
Telefon: 011-15 11 94

 

Nyckelord

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum