ÖmangruppenÖmangruppen

Ny VD till PropTech

Dela

Nina Bremer har utsetts till ny koncern VD för PropTech Sweden AB med dotterbolagen Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner. Nina utgår från Växjö och kommer närmast från rollen som CFO och vice VD i Växjö Lakers Hockey.

Nina Bremer, ny koncern VD för PropTech Sweden AB, med dotterbolagen Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen
Nina Bremer, ny koncern VD för PropTech Sweden AB, med dotterbolagen Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen

Nina Bremer har tidigare arbetat som ekonomichef på Ömangruppen i fem år och väljer nu att efter nio år komma tillbaka till organisationen. Nina har varit en stor och bidragande orsak till att Växjö Lakers både byggt upp en av de ekonomiskt starkaste idrottsklubbarna i Sverige och under denna period också vunnit två SM-guld. Efter 20 år i ledande ekonomiroller, varav de sista nio åren som CFO och vice VD i Växjö Lakers Hockey väljer alltså Nina nu att byta bransch för att vara med och leda Proptech-koncernen framåt.

– Jag vet vilka resurser Nina besitter och hennes styrkor passar väldigt bra in i vårt lag, säger Anders Öman, styrelseordförande.

Ett växande företag i en framtidsbransch 

– Företaget har vuxit extremt mycket sedan jag sist var engagerad i bolaget, från 50 anställda till att vi idag är totalt 300 medarbetare spridda över hela södra Sverige. Jag trivdes väldigt bra på Ömangruppen förra gången och det är jättekul att det är så många från den tiden som fortfarande arbetar kvar. Sedan tidigare har även Axcell Fastighetspartner kommit till som jag ser väldigt mycket fram mot att lära känna närmare, fortsätter Nina.

– Nina är van att arbeta i en bred roll och fungera som ett bollplank för många olika funktioner. Nu efter sina första tid i bolaget har jag förstått att hon ser stora möjligheter, fortsätter Anders Öman.

– Både Axcell och Ömangruppen har kompetens och tjänster som ligger helt rätt i tiden, med sina heltäckande koncept inom fastighetsteknik med fokus på service, miljö och energi i fastigheter har vi ett fantastiskt kunderbjudande. Jag vet själv hur det är att vara fastighetsansvarig och behöva ringa sju olika företag för att få olika saker lösta i fastigheten. Våra kunder behöver bara lyfta luren och ringa ett enda samtal. Genom att samarbeta mellan Axcell och Ömangruppen så kan vi erbjuda en unik bredd i våra tjänster, avslutar Nina.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Nina Bremer, ny koncern VD för PropTech Sweden AB, med dotterbolagen Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen
Nina Bremer, ny koncern VD för PropTech Sweden AB, med dotterbolagen Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen
Ladda ned bild

Länkar

Om

Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner är två värderingsstyrda och ägarledda systerbolag inom koncernen PropTech Sweden AB. Koncernens huvudkontor finns i Växjö, men bolagen har verksamhet i hela södra Sverige, samt i Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning som levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar, för att skapa ett lönsamt fastighetsägande och nöjda hyresgäster. Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. 

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum