Business Region Göteborg AB

Ny webbplats underlättar kontakt på MIPIM för Business Region Göteborg

Dela

En gång om året möts internationella investerare och andra aktörer inom stadsutveckling på världens största fastighetsmässa – MIPIM i franska Cannes. Mellan den 15-18 mars 2016 finns Göteborgsregionen representerad tillsammans med 23 privata och tre kommunala bolag under ledning av Business Region Göteborg.

Intresset är stort på MIPIM för det utvecklingssprång Göteborgsregionen är mitt inne i. Med omfattande investeringsmöjligheter för internationella aktörer blir presentationen viktigare än någonsin.

B2B-byrån Sandberg Trygg står bakom design av monter på mässan såväl som innehåll och design till webbplatsen www.gothenburgatmipim.se. Innehållet blandar fakta om Göteborgsregionen med attraktiva berättelser om regionens utveckling.

Webbplatsen har utvecklats av Business Region Göteborgs digitala partner Kodamera och är byggd med senaste versionen av Drupal. Webbplatsen nyttjar en responsiv design för att besökare på mässan lätt ska kunna ta till sig innehållet på sina mobiltelefoner och lätt boka ett möte med representanter på plats i Cannes.

Webbplatsen är ytterligare ett steg i ett löpande arbete där slutresultatet ska bli en publiceringsplattform där Göteborg Business Regions webbredaktörer snabbt ska kunna skapa projektwebbplatser med specifikt innehåll och design.

Om Business Region Göteborg

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Business Region Göteborg ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv.

Fakta om Kodamera

Vi är en webbyrå i Göteborg som tar helhetsansvar för våra kunders digitala närvaro. Sedan 2003 har vi levererat webbplatser och andra digitala lösningar åt både små och stora kunder. Vi är ett lag webbentusiaster som med ledstjärnorna effektstyrning, öppen källkod i form av Drupal och Wordpress samt ett agilt arbetssätt tar oss an analys, strategi, design, utveckling och förvaltning av webben med sann glädje och stort engagemang.

Vi jobbar som allra bäst när vi får skapa värde åt organisationer som lägger stor vikt vid sina digitala produkter och tjänster. Våra kunder står med fötterna på jorden, tror på nära och långsiktiga relationer och har fokus på att göra bra saker och skapa nytta.

Mer om Kodamera på Kodamera.seFacebookTwitter och LinkedIn.

Nyckelord

Om

Business Region Göteborg AB
Business Region Göteborg AB
Norra Hamngatan 14
404 23 Göteborg

+46 (0)31-367 61 00https://www.businessregiongoteborg.se/sv/

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Business Region Göteborg ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv. Detta gör vi genom att erbjuda kunskap och kontakter som skapar förutsättningar för dig som vill starta, etablera eller utveckla företag i regionen.

Följ Business Region Göteborg AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Business Region Göteborg AB

Pressinbjudan: Har konjunkturen nått toppen i Göteborg?7.12.2017 10:16Pressinbjudan

Har högkonjunkturen nått toppen, eller blir det ännu hetare 2018? Hur kan oron på bostadsmarknaden påverka näringslivet? Hur utvecklas arbetslösheten? Dessa och många andra frågor om Göteborgsregionens ekonomiska läge besvaras vid Business Region Göteborgs konjunkturseminarium 8 december. Media är välkomna att följa seminariet och ställa frågor till Henrik Einarsson, etableringschef, och Peter Warda, analytiker vid Business Region Göteborg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum