Trafikverket

Nya affärer i Skåne

Dela

Vad innebär klimatprestanda i Trafikverkets uppdrag? Den frågan diskuteras när Trafikverket bjuder in representanter från anläggningsbranschen för att berätta om nya möjliga affärer i södra Sverige.

Som landets största beställare av infrastrukturuppdrag ordnar Trafikverket återkommande möten med leverantörer för att presentera kommande affärer. Det handlar om stora och små uppdrag, från projektering till genomförande och underhåll.

Trafikverkets produktivitetsarbete, säkerhet och innovationskraft är andra ämnen för dagen. Medverkar gör bland andra Lennart Andersson, regionchef och Åsa Markström, inköpschef i Region Syd.

Media är välkomna till Trafikverkets leverantörsdag onsdag 14 oktober i Malmö.

När: Klockan 09.00, onsdag 14 oktober 2015

Var: Malmö Börshus, Skeppsbron 2

 

Nyckelord

Kontakter

Kontakt:
Åsa Markström, inköpschef Region Syd, 010-123 22 61
Trafikverkets pressjour, 0771-31 15 00

Om

Trafikverket ansvarar för statliga vägar och järnvägar samt långsiktig planering av det samlade transportsystemet. Webbplats: http://www.trafikverket.se Pressrum: http://www.trafikverket.se/pressrum

Följ Trafikverket

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Trafikverket

Presstips: Trafikstörning Ölandsbron11.12.2017 09:00Pressmeddelande

Från tisdagen den 12 december till lördagen den 16 december utför Trafikverket mätningsarbeten på Ölandsbron. Det kräver att bron är fri från trafik under vissa perioder. Inmätningarna görs för kommande arbeten på högbrodelen under 2018. Framkomligheten kommer att vara begränsad på Ölandsbron mellan kl. 1 och kl. 4, med start natten mellan måndagen den 11 och tisdagen den 12 december. Vid normalt väder beräknas arbetet pågå till och med natten mellan torsdagen den 14 och fredagen den 15 december. Natten mellan fredag och lördag är aviserad som reserv, om vädret hindrar arbetet tidigare i veckan.  Trafikverket gör periodvis nödvändiga underhållsarbeten på Ölandsbron. Under åren 2016-2019 arbetar vi för att möjliggöra trygga och smidiga resor till och från Öland, idag och i framtiden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum