Ömangruppen

Nya installationschefer rekryterades internt

Dela

När Ömangruppen skulle rekrytera nya installationschefer behövde de inte leta långt borta. Från och med nu kommer installationsavdelningen i Jönköping att ledas av Jennie Lundberg och i Borås av Marcus Esselgren. Båda är rutinerade kollegor med många års erfarenhet inom företaget.

Jennie Lundberg är utbildad högskoleingenjör inom byggnadsteknik. Sedan hösten 2017 har hon arbetat med ombyggnationen av Asecs köpcentrum, ett av Ömangruppens största projekt.

– Jag började som entreprenadingenjör och stöttade projektledaren i projektet på Asecs. Efter en tid gick jag in som projektledare för ventilation. Under åren har jag vuxit i min roll och det känns roligt att ta nästa steg och få förtroendet att driva den här avdelningen, säger Jennie Lundberg, installationschef i Jönköping.

Marcus ny installationschef i Borås

Marcus Esselgren har jobbat på Ömangruppen i Borås sedan 2013. Då var han nyutbildad energitekniker och kom in i rollen som servicetekniker.

– Jag har byggt på min erfarenhet här genom åren. Först inom service och installation, senare inom administration och ledarskap i rollen som servicechef. Det är en fördel i min nya roll att jag har koll på hur ventilation fungerar. Jag har även med mig estetiken från min tidigare karriär som möbel- och inredningssnickare. Installationer ska se bra ut, med kanaler som sitter rakt, säger Marcus Esselgren, installationschef i Borås.

Planering och struktur skapar lönsamhet

Både Marcus och Jennie beskriver sig själva som lugna och strukturerade personer. Det är egenskaper som kommer till stor nytta vid planering och ledning av installationsprojekt. Det kommer in mycket förfrågningar från kunder och både Jennie och Marcus ser fram emot sina nya utmaningar.

– Vi kommer främst att jobba med våra avtalskunder och hjälpa dem med installationer vid ombyggnation och nybyggnation. Det finns mycket kompetens och stor potential i gruppen. Nu ska vi jobba ihop oss och fokusera på att nå våra mål, avslutar Jennie Lundberg.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Jennie Lundberg, installationschef Jönköping
Jennie Lundberg, installationschef Jönköping
Ladda ned bild
Marcus Esselgren, installationschef Borås
Marcus Esselgren, installationschef Borås
Ladda ned bild

Länkar

Om

Ömangruppen
Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 20-tal orter i södra Sverige.

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

Ömangruppen kan nu hjälpa till med BREEAM-certifieringar20.9.2021 14:31:16 CEST | Pressmeddelande

Ömangruppens energikonsult Martin Schmitz är nu licenserad BREEAM Assessor, med behörighet att certifiera befintliga byggnader enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM In-Use. Ett högt betyg i BREEAM-certifieringen är ett kvitto på att fastigheten är hållbar och framtidssäkrad, vilket ökar fastighetens värde. I certifieringen bedöms byggnadens energianvändning, arbetsmiljö, vattenanvändning och hållbara förbindelser.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum