Cloetta Sverige AB

Nya Plopp Salty Licorice och Plopp Fresh Mint bjuder på ett leende!

Dela

Glada nyheter - nu kommer Plopp i två nya smaker som får dig att vilja njuta lite längre!

I höst lanserar vi inte mindre än två nya Plopp chokladkakor; Plopp Salty Licorice som bjuder lakritsälskaren på en ljuvlig kombination av mjölkchoklad och krämig salt lakritsfyllning och Plopp Fresh Mint som har en len och fräsch mintsmak i perfekt kombination med mjölkchoklad.

– Saltlakrits i kombination med choklad har sedan länge varit en favorit bland lakritsälskarna. Det känns roligt att äntligen kunna erbjuda konsumenten en större version av Plopp med salt lakrits som sedan tidigare finns i lösviktshyllan. Det salta och söta i kombination är en sann fullträff, säger Charlotte Hansson, Senior Brand Manager. Samtidigt lanserar vi Plopp Fresh Mint, en riktig pangkombo där mintfyllningen ger en fräsch ton till mjölkchokladen.

Plopp Salty Licorice 80 gram och Plopp Fresh Mint 80 gram lanseras officiellt i vecka 36. Chokladkakorna kommer då att säljas i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln.

Ny design och kommunikation
Plopps nya kommunikationsplattform ”Njut lite längre” sätter Plopps krämighet i centrum.

– Vi vet att konsumenten älskar vår krämiga chokladkaka och ser Plopp som ett yngre och mer levande varumärke. Under våren har vi gjort en designuppdatering och idag bjuder Plopp konsumenterna på ett leende när de kommer fram till chokladhyllan. Alla vet att ett leende gör gott för både kropp och själ och vem är bättre att bjuda på just det än Plopp?, avslutar Charlotte.

Mer information
Vill du veta mer om Plopp Salty Licorice och Plopp Fresh Mint är du välkommen att höra av dig till Charlotte Hansson, se kontaktuppgifter nedan.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum