Linköpings kommun – Politik

Nya satsningar för ett tryggare och säkrare idrottsliv

Dela

På onsdag den 17 augusti bjuds lokalmedia in till pressträff då Allians för Linköping kommer att presentera nya satsningar för ett tryggare och säkrare idrottsliv.

På pressträffen deltar Niklas Borg (M), Lars Vikinge (C), Åsa Wennergren (L) och Denisé Cassel (KD).

Tid: Onsdag den 17 augusti kl. 13:00
Plats: Lingvallen (huvudentrén), Norgegatan

Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun – Politik
Linköpings kommun – Politik
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se

Allians för Linköpings vision för Linköping grundar sig i tre grundläggande principer. Vi tror först och främst på varje människas rätt att utforma sina egna liv efter sina egna önskemål. Människan måste alltid sättas framför systemen. Vi tror på ett fritt näringsliv där entreprenörer och företagare fritt får skapa, uppfinna och utbyta nya idéer. Sist men kanske viktigast tror vi på en kommun som levererar sina grundläggande kärnuppgifter. Att vi erbjuder en kvalitativ skolgång, omsorg och ett skyddsnät för dem som verkligen behöver det. I Allians för Linköpings kommun får alla plats.

Följ Linköpings kommun – Politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun – Politik

Satsningar på idrottsanläggningar i Linköping17.8.2022 13:31:17 CEST | Pressmeddelande

Linköping är en idrottskommun där alla ska få möjlighet till fysisk aktivitet. I en kommun som växer behöver därför tillgången och närheten till idrottsanläggningar säkerställas. Allians för Linköping har satsat på flera nya anläggningar under mandatperioden. Nu är fokus på att rusta upp befintliga anläggningar. Därför får idrotten i Linköping nu ett ytterligare tillskott riktat mot idrottsanläggningar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum