Thon Property AB

Nyckeltal 2015: Köpcenter i Olav Thon Gruppen

Dela

Det framkommer i nyckeltalen för 2015 att det varit ett bra år för norska och svenska köpcenter i Olav Thon Gruppen.

I Olav Thon Gruppens pressrelease kan man bland annat läsa om en god omsättningsutveckling för och dess svenska köpcenter. De svenska köpcentrumen omsatte totalt för 11,241 mdkr. En ökning på 469 mnkr eller 4,4 %. Bland annat så uppnådde Charlottenbergs Shoppingcenter för första gången en omsättning högre än 2 mdkr.

Läs Olav Thon Gruppens pressrelease


Thon Property är en del av Olav Thon Gruppen som äger och förvaltar totalt 110 köpcentrum i Norge och i Sverige. Thon Property AB har i dag ansvaret för det Svenska egendomsbeståndet som än så länge består av tolv köpcentrum och ett hotell.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Thon Property AB
Thon Property AB
Kungsgatan 42
11135 Stockholm

+47 916 03 560http://www.thonproperty.se
Thon Property är en del av Olav Thon Gruppen som äger och förvaltar totalt 110 köpcentrum i Norge och i Sverige. Thon Property AB har i dag ansvaret för det Svenska egendomsbeståndet som än så länge består av tio köpcentrum och ett hotell.

Följ Thon Property AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Thon Property AB

Norrmännen handlar som aldrig förr i Olav Thon Gruppens köpcentrum29.5.2018 13:00Pressmeddelande

Thon Property, som är den svenska divisionen inom Olav Thon Gruppen, är starka inom den norska gränshandeln med flera köpcentrum längs gränsen. Svensk Handel har varit med och tagit fram rapporten ”Norsk gränshandelskonsumtion i Sverige 2017” tillsammans med HUI, som slår fast att den norska gränshandeln fortsätter att slå nya rekord. Totalt spenderade norska besökare 25,6 miljarder i den svenska detaljhandeln förra året och det gjordes 13,7 miljoner resor från Norge till Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum