Apollo

Nyhet! Apollo arrangerar olympiska träningsläger med Sveriges Olympiska Kommitté

Dela

Apollo är sedan 2013 officiell leverantör av olympiska träningsläger till Sveriges Olympiska Kommittés topp & talang-program. Under 2020 kommer Apollo för första gången tillsammans med SOK att arrangera olympiska träningsläger för träningsintresserade kunder.

I april 2020 arrangeras det första träningslägret tillsammans med SOK - Olympic Training Camp– Styrka och puls med huvudtränarna Danijela Rundqvist (hockey) och Mattias Sunneborn (friidrott), som tillsammans representerat Sverige i fem OS. Träningslägret arrangeras på sporthotellet Aqua Vista – powered by Playitas i Hurghada med fokus på styrka, snabbhet, kondition, koordination och rörlighet.

Detta blir det första i en rad av bokningsbara olympiska träningsläger som Apollo anordnar tillsammans med SOK.

– Det är med stor glädje vi kan presentera en unik olympisk träningsprodukt för träningsintresserade på Apollos fantastiska träningsanläggningar. Att träna med en olympier, och som en olympier, kommer att öka glöden och kunskapen om träning för alla som tar möjligheten, säger Peter Reinebo, verksamhetschef för SOK.

Apollo Sports erbjuder idag Nordens bredaste eventkalender med över 200 events och gästspel per år med fokus på bland annat cykling, simning, löpning och gruppträning.

– Det finns ett stort intresse för grenspecifika träningsläger med riktigt bra tränare som fokuserar bara på dig. Att arrangera läger för motionärer tillsammans med SOK är både nytt och spännande och träningsentusiaster kan se fram emot en rad högkvalitativa camps på olika Apollo Sports–hotell framöver, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo.

Inför OS i Tokyo 2020 arrangerar Apollo dessutom flertalet träningsläger för olympierna, framförallt på sporthotellet Playitas Resort. Inbokade träningsläger är: judo i januari, brottning i mars, ett klusterläger i maj och uppvärmning för handbollslagen i juni samt ett Topp & Talangläger i november.

 

Apollo i samarbete med SOK

Apollo är officiell leverantör av olympiska träningsläger till Sveriges Olympiska Kommittés (SOK) Topp & Talangprogram och den svenska OS-truppen. Apollos träningsanläggningar Playitas Resort på Fuerteventura och Cavo Spada på Kreta har tidigare huserat hela OS-truppen inför OS i Rio 2016 och PyeongChang 2018 och Playitas Resort är även officiellt Svenskt Olympiskt Camp. 2021 arrangerar Apollo nästa Olympic Camp på ännu hemlig ort.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum