Apollo

Nyhet! Apollo reser till Korfu och Albanien från Norrköping Airport

Dela

Researrangören Apollo reser i år från Norrköping Airport till den grekiska ön Korfu och den albanska semesterorten Saranda. Det är Apollos eget flygbolag Novair som i maj flyger nonstop från Norrköping till Korfu med en flygtid på cirka tre timmar.

Grönskande Korfu
Grönskande Korfu

Apollo presenterar inför sommaren två nya resmål från Norrköping: Den gröna grekiska ön Korfu och den albanska kuststaden Saranda.

– Det känns väldigt bra att vara tillbaka i Norrköping och att kunna erbjuda två härliga och spännande resmål! Saranda i Albaninen, som relativt nyligen öppnat upp för omvärlden, är en spännande turistort omgiven av vackra berg, storslagen natur, kristallklart vatten och härliga stränder. Den grekiska ön Korfu har länge funnits med i Apollos utbud och är ett mycket omtyckt resmål, en grönskande ö med härliga stränder - här finns något för alla, allt ifrån barnfamiljer till äventyrare, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo.

Ön Korfu i Grekland bjuder på klart vatten, fina stränder och i Korfus historiska stad kan man strosa bland smala gränder och njuta ett sofistikerat uteliv med restauranger, caféer, barer och nattklubbar. Saranda i Albanien är ett prisvärt resmål som bjuder på kristallklart vatten, prisvärda restauranger och caféer men också storartade naturupplevelser och en spännande historia.

– Vi är väldigt glada att Apollo återvänder till Norrköping Airport. Här får man två resmål i ett paket vilket bör kunna locka väldigt många och dessutom blir det premiär för Albaninen från Norrköping. Konceptet ”res hemifrån, inte bortifrån” står sig väldigt starkt och resenärerna sparar både tid, pengar och miljö på det sättet, säger Ola Matsson, VD Norrköping Airport.

Med Apollo från Norrköping våren 2020:

Korfu i Grekland & Saranda i Albanien: avresor måndagar under perioden 11-25 maj.

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta:

Clara Larsson, Pressansvarig på Apollo, tel 073-403 86 39, mail, clara.larsson@apollo.se

Ola Matsson, VD Norrköping Airport, tel 070-398 52 80, ola.matsson@nrkairport.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Grönskande Korfu
Grönskande Korfu
Ladda ned bild
Saranda, Ksamil
Saranda, Ksamil
Ladda ned bild
Saranda
Saranda
Ladda ned bild
Saranda
Saranda
Ladda ned bild
Korfu
Korfu
Ladda ned bild
Korfu
Korfu
Ladda ned bild

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum