Apollo

Nyhet! Apollo reser till Lesvos

Dela

Nu öppnar Apollo upp för resor till Greklands tredje största ö Lesvos som ligger i östra delen av Egeiska havet. En grekisk nyhet som erbjuder genuina och autentiska upplevelser och karakteristiska hotell.

– Vi utökar ständigt vår portfölj i enlighet med vårt DNA som bygger på det genuina, äkta och lokala. För oss är det viktigt att ge våra kunder möjlighet att komma nära resmålet och att med alla sinnen ta till sig värdlandet. Lesvos erbjuder ett orört Grekland och vi ser fram emot att kunna erbjuda en ny semesterupplevelse i Grekland i sommar, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo.

Lesvos ligger i östra Egeiska havet och är en orörd och autentisk ö med rik historia, kultur och möjlighet till bra sportaktiviteter. Naturen är varierad med lummiga pinjeskogar, olivlundar, karga berg och en oexploaterad kustremsa. Havet är kristallklart och stränderna många.

På Lesvos är tempot lugnt och invånarna gästvänliga. Sedan många år tillbaka har Apollo erbjudit resor till Lesvos från Norge och kundnöjdheten har de senaste åren utvecklats till den högsta i hela Apollos Grekland.

I öns pittoreska hamnbyar, bergsbyar och i huvudstaden Mytilini finns otaliga familjedrivna tavernor, ouzerior och caféer. Apollos 16 hotell på Lesvos är belägna i Plomari, Petra, Molyvos och Anaxos. Sommaren 2020 öppnar Apollo även upp nya koncepthotell på ön: ett Apollo Mondo Local, Maria, och ett Apollo Mondo Boutique-hotell, Porto Plomari.

– Lesvos två Mondo-hotell - Boutique och Local, är utvalda med stor omsorg och speglar väl Lesvos kontrastrika själ och karaktär. Det eleganta Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari, med sin unika design och autentiska känsla. Det varma och familjeägda Mondo Local-hotellet Maria med sin lokala förankring och öppenhjärtliga kontakt med gästerna. Unika hotell som kommer att addera stort värde till kundernas semesterupplevelse på Lesvos, säger Nina Hornewall.

Till Lesvos reser Apollo från Arlanda den 13/6 – 1/8 2020 och från Kastrup 24/5 – 11/10 2020.

Lesvos är en ö med många namn och kallas även för Lesbos och Mytilini.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum