Apollo

Nyhet! Apollo reser till Zakynthos från Jönköping

Dela

Researrangören Apollo börjar i maj i år att flyga direkt till den grekiska ön Zakynthos från Jönköping Airport. Det är Apollos eget flygbolag Novair som kommer att flyga nonstop från Jönköping till Zakynthos, med en flygtid på cirka tre timmar.

– Zakynthos har länge funnits med i Apollos utbud och har alltid varit ett populärt resmål. Här finns någonting för alla, vare sig man söker upplevelser, avkoppling vid vackra stränder eller nöjesliv. Det känns kul att nu återigen kunna erbjuda Jönköpingsregionen ett riktigt spännande och vackert resmål, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo.

Zakynthos ligger längst söderut i den joniska ögruppen och här finner man avkoppling, nöjesliv, vackra stränder, mysiga städer och ett härligt klimat för sol och bad. Ön är frodigt grön och på dess södra samt östra delar är stränderna långgrunda och barnvänliga, det är också här som de flesta av Apollos hotell ligger. På nordvästra delen av ön hittar man en av Medelhavets mest fotograferade sevärdheter: Smugglers Wreck, ett gammalt förlist skeppsvrak på en öde strand. 

– Fantastiskt glädjande! Att vi kan erbjuda en ny och så spännande destination som Zakynthos är såklart jätteroligt. Minst lika positivt är det också att vi får ytterligare en researrangör som satsar på Jönköping och vår region. Apollo har ett starkt varumärke, en trogen kundgrupp och efterfrågas ofta. Avgångarna har legat bokningsbara sedan i höstas och många har redan hunnit boka in sig på någon av dem. Så den som är intresserad bör inte vänta för länge med att säkra sin plats, säger Henrik Älverdal, Marknadschef för Jönköping Airport.

Apollos flygbolag Noviar flyger med en toppmodern Airbus 321NEO, tillverkad 2017 och uppfyller med god marginal alla nationella och internationella gränsvärden för buller och utsläpp. Antalet stolar uppgår till 221 per flight. Första avgången från Jönköping genomförs den 12 maj och följs därefter av ytterligare två, den 19 respektive 26 maj.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad15.5.2020 09:34:01 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum