Apollo

Nyhet! Cykla med skidskyttelandslaget på Kreta

Dela

I samarbete med Svenska Skidskytteförbundet erbjuder Apollo en unik möjlighet för erfarna cyklister att träningscykla med skidskyttelandslaget på Kreta.

-Väldigt inspirerande att vi kan erbjuda en resa där våra gäster får möjlighet att träna med några av Sveriges främsta elitidrottare, ett bevis på att våra sporthotell håller den olympiska standard vi utvecklat i samarbete med Svenska Olympiska Kommittén, säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef Apollo. 

Resan riktar sig till dig som cyklaen hel del landsvägscykling sedan tidigare och vill vässa formen inför sommarsäsongen.Du ska vara en van cyklist. Det är inte en resa för nybörjare!

-Vi ser verkligen fram emot att dela med oss av vår träning och visa hur våra försäsongsförberedelser ser ut och även inspireras av duktiga elitmotionärer, säger Johannes Lukas, huvudtränare för skidskyttelandslaget.
 

- Otroligt roligt att vi kan erbjuda den här exklusiva träningsresan för elitmotionärer att resa med oss och skidskytteeliten att bli inspirerad av med tekniktips, föreläsningar och pushas ordentligt genom träningen tillsammans med skidskytteatleterna,säger Daniel Giray, sportchef på Apollo. 

Veckan erbjuder daglig cykling på västra Kreta och passar dig som vill få många mil i benen innan sommarsäsongen på hemmaplan drar igång.
 

Läs mer om resan här:
https://www.apollo.se/resor/traningsresor/traningskalender/landsvagscykling-med-svenska-skidskytteforbundet 

Mer om Apollos samarbete med SOK:
 
https://www.apollo.se/resor/traningsresor/apollo-stodjer-svenska-os-truppen 

Om hotellet: 
Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa GiannoulisHotels på Kreta är ett Apollo Sports-hotell nära stranden, med All Inclusiveoch spa på hotellet. På hotellet finns många utmärkta sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och utmanande löpning i det närliggande området. 

Kontakter

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum