Ving Sverige AB

Nyhet hos Ving: Boka ett specifikt rumsnummer på hotellet

Dela

Nu lanserar Ving en ny tjänst där kunderna kan boka ett specifikt hotellrum på många av våra koncepthotell.

Till en mindre servicekostnad kan Vings kunder nu boka ett specifikt rumsnummer inom den rumskategori man bokat.Sex dagar innan avresa får ett urval av de kunder som bokat ett koncepthotell ett mail med erbjudandet. De tillgängliga rummen är markerade på en karta över hotellområdet och kunden betalar direkt till hotellet vid ankomst. En majoritet av kunderna får detta erbjudande bl a beroende på hur många rum som är tillgängliga och beroende på ankomstdag.

– Våra gäster har länge efterfrågat möjligheten att få bekräftat att de får sitt speciella favoritrum innan de ankommer till hotellet. Vissa vill ha en viss utsikt eller läge på rummet medan andra vill ha ett visst rumsnummer. Nu gör Ving det möjligt för ett större antal gäster att få sitt rumsnummer bekräftat i förväg. Vi är glada att som första större researrangör kunna erbjuda denna service på våra allra mest populära hotell, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Projektet har testats av Thomas Cook i Norden under vintern och våren och intresset har varit stort. Cirka 20 procent av de kunder som erbjudits att välja ett specifikt rumsnummer har nappat på erbjudandet. Fler länder inom Thomas Cook Group har nu tillkommit; Storbritannien, Tyskland, Belgien och Nederländerna, och inom kort kommer även kunder i Frankrike och Österrike att kunna ta del av detta.

I dag är cirka 40 hotell anslutna till projektet, främst koncepthotell som Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och Sentido. Antalet anslutna hotell ökar hela tiden och till nästa sommar är målet att 300 hotell inom Thomas Cook-gruppens utbud ska kunna erbjuda sina gäster att boka ett specifikt rumsnummer.

Hotellbilder finns här: www.ving.se/bildarkiv

Önskas ytterligare information kontakta Magdalena Öhrn, informationschef Ving, tel 0709-513075.

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

Kontakter

Vings Pressjour

Vid akuta ärenden utanför kontorstid. Endast för journalister.

08-55513040

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med ca 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

Premiär för Vings nya Sunprime Pearl Beach på Kos2.8.2018 08:29Pressmeddelande

I dagarna var det premiär för Vings nya hotell Sunprime Pearl Beach i Marmari på Kos. Sunprime är vuxenkonceptet med snygg skandinavisk design som blivit en stor succé och som växer med nya hotell och destinationer för varje år. Tillsammans med bohemchica Casa Cook Kos har Ving nu två egna designhotell på Kos med några minuters promenad från varandra, detta vid en av öns vackraste stränder i Marmari.

Ving genomför ännu en månad till förmån för Min Stora Dag1.8.2018 08:23Pressmeddelande

Under augusti gör Ving en kraftsamling till förmån för stiftelsen Min Stora Dag. Många barn och unga i Sverige lever med allvarliga sjukdomar och/eller diagnoser. Min Stora Dag vill ge dessa barn någonting utöver det vanliga att hämta kraft ifrån när vardagen känns tuff. Syftet med månaden är att berätta om samarbetet, bidra med gåvor och uppmana omvärlden att också stötta Min Stora Dag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum