Ving Sverige AB

Nyhet! Tel Aviv nytt resmål hos Ving

Dela

Populära Tel Aviv är åter i Vings program. Den trendiga israeliska staden har mycket att erbjuda och lockar med såväl pulserande stadsliv, kultur och historia som sol och bad, en lång sandstrand och restauranger och barer. Till Tel Aviv kan man resa med Vings reguljärflygspaket året runt med flexibla reslängder.

Tel Aviv nyhet i Vings program. Foto Anna Hagberg
 

Med en flygresa på drygt fyra timmar från Stockholm och en lång säsong lämpar sig staden perfekt för kortare weekend-resor, men även för längre vistelser. Ving kan erbjuda ett varierat hotellutbud i staden, från läckra boutique-hotell till enklare boenden. Hotellen är centralt belägna med närhet till både strand, shopping och restaurangstråk.

       - 
Tel Aviv är en av Mellanösterns mest dynamiska storstäder och läget precis vid havet gör den till ett perfekt resmål om man vill kombinera sol och bad med stadsliv. Tel Aviv lämpar sig även ypperligt som utgångspunkt för spännande utflykter, t ex till Jerusalems många historiska sevärdheter eller Döda havet, som bara ligger någon timme bort, 
    säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving

Tel Aviv är en av Israels största städer, med en befolkning på över 400 000 invånare. Staden ligger vid Medelhavet längs den israeliska kusten och är en modern storstad som lockar såväl trendsättare och gaypublik som par, barnfamiljer och inhemska turister. I Tel Aviv finns det gott om restauranger och barer, shopping, kultur och marknader. Den långa breda sandstranden som sträcker sig över en mil längs med staden är annars ett populärt tillhåll. Stranden kantas av en elegant strandpromenad där man kan ta en löptur, träna på utomhusgym, njuta av folklivet eller slå sig ner på en uteservering.

På nära avstånd finns även flera spännande och kända utflyktsmål som är väl värda ett besök. Det historiska Jaffa ligger på gångavstånd från Tel Aviv, och på bara någon timme kan man ta sig till Jerusalem med Klippmoskén, Klagomuren, Getsemanes trädgårdar och mycket annat. Lite längre bort ligger klippfästningen Masada och mot gränsen till Jordanien finns Döda Havet.

Till Tel Aviv kan man resa med Ving på flexibla reslängder året runt med avresa flera dagar i veckan från Arlanda, Stockholm och Kastrup, Köpenhamn. Ving flyger direkt till resmålet med Norwegian med en flygtid på cirka 4,5 timmar från Arlanda.


Prisexempel 
Weekend Tel Aviv, Israel. Direktflyg med Norwegian + tre nätter på Prima City Hotel (VVV+) i Tel Aviv, inklusive frukost. Avresa den 7 december 2017 från Stockholm, Arlanda, från 4 335 kronor per person.

 

Önskas ytterligare information kontakta 
Magdalena Öhrn, informationschef Ving, tel 0709-513075, magdalena.ohrn@ving.se

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

Kontakter

Vings Pressjour

Vid akuta ärenden utanför kontorstid. Endast för journalister.

08-55513040

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med ca 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

Premiär för Vings nya Sunprime Pearl Beach på Kos2.8.2018 08:29Pressmeddelande

I dagarna var det premiär för Vings nya hotell Sunprime Pearl Beach i Marmari på Kos. Sunprime är vuxenkonceptet med snygg skandinavisk design som blivit en stor succé och som växer med nya hotell och destinationer för varje år. Tillsammans med bohemchica Casa Cook Kos har Ving nu två egna designhotell på Kos med några minuters promenad från varandra, detta vid en av öns vackraste stränder i Marmari.

Ving genomför ännu en månad till förmån för Min Stora Dag1.8.2018 08:23Pressmeddelande

Under augusti gör Ving en kraftsamling till förmån för stiftelsen Min Stora Dag. Många barn och unga i Sverige lever med allvarliga sjukdomar och/eller diagnoser. Min Stora Dag vill ge dessa barn någonting utöver det vanliga att hämta kraft ifrån när vardagen känns tuff. Syftet med månaden är att berätta om samarbetet, bidra med gåvor och uppmana omvärlden att också stötta Min Stora Dag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum