Ving AB

Nyhet! Ving lanserar aktiv semester med Lollo & Bernie på Copperhill Mountain Lodge i Åre

Dela

I väntan på att barnfamiljer ska kunna resa till Vings populära familjehotell Sunwing Family Resorts så reser de populära maskotarna Lollo & Bernie till fjällen. Idag lanseras en satsning på aktiv semester tillsammans med Copperhill Mountain Lodge i Åre.

Petter Stordalen med Lollo & Bernie. Foto Johannes Stålnacke
Petter Stordalen med Lollo & Bernie. Foto Johannes Stålnacke

Redan i maj lanserades en ny satsning i samarbete med Nordic Choice där Lollo & Bernie kommer att finnas på utvalda hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö i sommar. Det blev populärt bland barnfamiljer och nu utökas satsningen till Åre med en fantastisk natur och den svenska fjällvärlden direkt utanför dörren till Copperhill Mountain Lodge.

-Copperhill Mountain Lodge passar våra gäster perfekt med sitt familjevänliga hotell med rymliga, väldesignade rum samt gott om aktiviteter för hela familjen både utomhus och på hotellet, där nu även våra aktiviteter och egna maskotar Lollo & Bernie kommer att finnas under en period. Det har blivit allt mer populärt att besöka fjällvärlden under sommaren för att njuta av naturen och samtidigt ha kul med familjen och vi är glada över att kunna erbjuda vår Kid’s Club även i Åre i sommar, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Under perioden 2 augusti - 16 augusti 2020 erbjuder Ving paketlösningar från två upp till sju nätter för antingen en vuxen och ett barn, eller i läckra Coppersvites för familjer. I paketet ingår bl a halvpension med frukost och 2-rättersmiddag.

Gott om aktiviteter för aktiva familjer

Copperhill Mountain Lodgeligger i Åre med direkt tillgång till naturen och möjlighet till en mängd aktiviteter som vandring, cykling, löpning, ridning och kanotpaddling som man utför på egen hand. Därutöver kan man även ansluta till olika typer av gruppträningsklasser och aktiviteter både inomhus och utomhus, exempelvis crosstraining, familjeyoga, familjegympa, minitennis, slackline och bandy utomhus samt tipspromenader. För vuxna (från 15 år) erbjuds bland annat träningsklasser med vattengympa/vattenträning inomhus, crosstraining, core samt yoga.

På hotellen kommer Lollo & Bernie finnas på plats på samma sätt som på utlandssemestern. Till Lollo & Bernie´s Kids Club är alla barn, 0-7 år, välkomna för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen. Självklart dyker Vings maskotar upp och busar med alla de möter. Personalen som ansvarar för barn- och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. För de äldre barnen som från 8 år och äldre erbjuds givetvis alla familjeaktiviteterna, men även pyssel och sportaktiviteter. Givetvis genomförs alla aktiviteter i enlighet med myndigheternas riktlinjer


Läs mer här >>> 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Petter Stordalen med Lollo & Bernie. Foto Johannes Stålnacke
Petter Stordalen med Lollo & Bernie. Foto Johannes Stålnacke
Ladda ned bild
Vandring Jämtland. Foto Nordic Choice
Vandring Jämtland. Foto Nordic Choice
Ladda ned bild
Copperhill Mountain Lodge. Foto Tomas Arlemo
Copperhill Mountain Lodge. Foto Tomas Arlemo
Ladda ned bild

Om

Ving AB
Ving AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving AB och har cirka 700 000 resenärer årligen.

 

Följ Ving AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving AB

Vings svenska Lollo & Bernie-succé fortsätter21.8.2020 10:11:48 CESTPressmeddelande

Sommarens reserestriktioner har satt stopp för många barnfamiljer som hade bokat en resa till något av Vings familjehotell vid Medelhavet. Ving har därför låtit Lollo & Bernie komma till Sverige och i samarbete med Nordic Choice har prisvärda paket med 2-3 övernattningar på olika hotell runtom i landet erbjudits. De populära maskotarnas närvaro på hemmaplan har minst sagt blivit en succé. Och nu kommer glädjande besked inför höstlovet, vecka 44. Ving lanserar nämligen två hotell med Lollo & Bernie, Quality Hotel 11 i Göteborg och Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Ving lyfter igen – sommarprogrammet 2020 är här!26.6.2020 10:20:54 CESTPressmeddelande

Från den 25 juli kan soltörstande svenskar åter igen resa till Medelhavet med Ving. Sedan reseavrådan släpptes har företaget jobbat intensivt med att få flyg och hotell redo för ”take off”. Parallellt har ett arbete gjorts med utökade säkerhetsrutiner för tryggt resande under pandemin samt generösare villkor vid nybokningar. Semesterpaket med reguljärflyg är möjligt från och med den 1 juli.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum