Ving Sverige AB

Nyhet! Ving lanserar Albanien i sommarprogrammet 2019

Dela

God mat, spännande historia, vacker natur och långa stränder utmed det klara vattnet i den joniska delen av Medelhavet, gör Albanien till ett spännande resmål. Dessutom till Europas kanske lägsta priser. Ving erbjuder resor till Saranda, det största turistresmålet i landet, från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Saranda, Albanien Foto: Ted Lindholm
Saranda, Albanien Foto: Ted Lindholm

I Saranda kommer Ving inledningsvis att erbjuda sju hotell, med bra läge. De flesta nära både stranden och Sarandas långa strandpromenad.

- Albanien är ett land där det händer otroligt mycket och utvecklingen går fort. För bara några år sedan var turismen i sin linda men nu har man kommit långt både vad gäller hotellen, maten och servicen. Dessutom är priserna otroligt låga och man får en lyxig fisk- och skaldjursmiddag, inklusive lokala drycker för runt två hundra kronor, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Saranda
Saranda är en stad som sträcker sig utmed en bukt och längs den går den kilometerlånga strandpromenaden. På ena sidan ligger stränderna och på andra sidan väntar restauranger och barer. Det är på och längs strandpromenaden det mesta händer och det är här man träffas, joggar, ser på folklivet och slår sig ner på någon av de många restaurangerna för lunch eller middag, eller bara något gott att dricka. Utbudet är stort och läget mellan Grekland och Italien är påtagligt. Färsk fisk och skaldjur, en grekisk sallad eller pasta frutti di mare, allt finns att beställa. Även utflyktsmöjligheterna är många oavsett om man föredrar en badutflukt till Ksamil, en historisk vandring i Butrint eller ett besök vid de spektakulära källorna vid Blue Eye.

Vings hotell i Saranda
Ving erbjuder sju hotell i Saranda, från lite enklare hotell till högklassigt boende. Gemytliga familjedrivna hotell som Harmoni såväl som det lyxiga hotellet Andon Lapa vid stranden och med eleganta rum och ett läckert poolområde.

Ving flyger till Korfu från Stockholm och Köpenhamn varje söndag under perioden 12 maj – 29 september 2019, samt från Göteborg varje söndag under perioden 26 maj – 29september 2019. Från Korfu går transfer med en Flying Dolphin till Saranda på 30 minuter.

Prisexempel:
Flyg Stockholm/Korfu med avresa 12 maj 2019 inklusive transfer t/r mellan Korfu flygplats och Saranda. Boende på hotell Apollon i dubbelrum med begränsad havsutsikt i en vecka inklusive frukost. Pris från 4 975:- / person.

För bilder och ytterligare information kontakta:
Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving/Thomas Cook Northern Europe, tel 0709 513124, fredrik.henriksson@thomascook.se

Kontakter

Bilder

Saranda, Albanien Foto: Ted Lindholm
Saranda, Albanien Foto: Ted Lindholm
Ladda ned bild
Saranda Albanien  Foto: Ted Lindholm
Saranda Albanien Foto: Ted Lindholm
Ladda ned bild

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

Nu släpps Vings Semesterrapport19.6.2019 10:57:33 CESTPressmeddelande

Nu presenteras 2019 års upplaga av Semesterrapporten som i år för första gången är nordisk. Rapporten visar bland annat att designhotell blir allt viktigare för destinationer, och så även hotellens restaurangkoncept. Hållbarhet är viktigt och den moderna paketresan är mer rätt än någonsin. Rapporten visar också att för Gen Z och Millenals är trenden att många väljer bort solbränna och festande till förmån för lokala upplevelser och tid för återhämtning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum