Ving Sverige AB

Nyhet! Ving lanserar ett nytt hotellkoncept – Cook´s Club

Dela

Ving kan idag presentera ännu ett hotellkoncept, Cook´s Club. Konceptet vänder sig till dagens moderna resenärer där design, mat och dryck står i fokus. Det första hotellet öppnar 1 juni och ligger i Hersonissos, på Kreta. Under det kommande året finns planer på att öppna ytterligare ett tiotal Cook´s Club.

Cook´s Club bygger på framgången med Casa Cook, Vings bohemchica hotellkoncept för den moderna resenären som har höga krav på komfort och läcker design. Det nya konceptet Cook’s Club kommer, liksom Casa Cook, att locka med snygg design, god mat och en avslappnad atmosfär med urban känsla, men till ett pris som kan locka en bredare publik.

– På koncepthotellen bor våra mest nöjda kunder och Cook´s Club är ett trendigt hotellkoncept som stödjer vår strategi att utveckla attraktiva koncept för olika målgrupper. Det kommer att vara en skön, avslappad atmosfär där det coola, urbana går hand i hand med strandlivet. Det är viktigt att utveckla nya koncept för att möta kundernas behov och målet är att vi ska ha 10-15 Cook´s Club till sommaren 2019, de flesta genom franchise, säger Anna Hagberg, tf. informationschef på Ving.

Cooks Club Hersonissos Crete
Cooks Club Hersonissos Crete är ett helt nyrenoverat hotell med 148 rum, i den populära semesterorten Hersonissos på Kretas nordkust. Hotellet har skalats av på faciliteter för att istället fokusera på saker som är viktiga för dagens moderna resenärer, som välutrustade men enkla rum, god mat, goda drycker och en DJ som spelar skön musik vid poolen. Designen är enkel och återspeglar hur både boende och mat i våra storstäder förvandlats till en mer avslappnad upplevelse samtidigt som kvaliteten bibehålls.

Hotellets hjärta är poolområdet och i hotellets restaurang, Cantina, kommer det bästa av världens gatumat att samsas med hälsosam veganmat och lokala klassiska rätter som moussaka och gyros. Frukosttiderna är generösa liksom öppettiderna för middag, även om man vill äta sent. I hotellets bar, Captain Cook, serveras snacks och cocktails med färska ingredienserna, inklusive örter från den egna örtträdgården.

Boendet är i lägenheter med ett litet kök och det kommer även att finnas lägenheter för dem som reser ensamma, för par samt boende för upp till sex personer i samma lägenhet.

Läs mer om Cook´s Club här:https://www.ving.se/cooks-club

Prisexempel: Flyg t/r Stockholm – Kreta med avresa 27 september 2018. Boende en vecka på Cooks Club Hersonissos Crete i en enrumslägenhet. Pris 4975: -/person.

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta: Anna Hagberg, tf. informationschef Ving, tel 0709-513158, anna.hagberg@ving.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum