PR Direkt

Nylanserad tandblekning på den svenska marknaden

Dela

Att bleka tänderna hemma är en marknad som växer och fler produkter rekommenderas och produceras för försäljning. Nu lanserar WeSmile sina produkter till försäljning i Sverige. Tandblekningen är skonsam, vårdande och effektiv till ett bra pris. Utbudet består av tandblekningskit, tandblekningspenna och whitening strips.

Det unika med tandblekningen från WeSmile är att blekningen består av PAP-syra istället för väteperoxid. Väteperoxid är reglerat i EU till maximalt 0.1% innehåll i tandblekning. Det beror på att väteperoxid medför risker för tänderna och munhälsan i form av ilningar och irritationer. Därför använder WeSmile PAP-syra som är vetenskapligt bevisad som effektiv tandblekning på ett skonsamt sätt. 

- Vi är glada att kunna erbjuda en så pass effektiv tandblekning som är skonsam och vårdande för användaren, säger Victoria Svedberg, VD på WeSmile Sverige. Utöver den aktiva ingrediensen PAP-syra som bleker tänderna innehåller tandblekningen vårdande ingredienser i form av aloe vera, granatäppleolja och fröolja från tranbär. Aloe vera hjälper till att skydda tänderna och hålla dem friska. Granatäppleolja minskar plack på tänderna och har antiinflammatoriska egenskaper. Fröolja från tranbär har en naturligt blekande effekt på tänderna naturligt.

De produkter som erbjuds är tandblekningskit, tandblekningspenna och whitening strips. Tandblekningskitet består av en tandskena, blekgel och en LED-lampa som aktiverar och effektiviserar blekningsprocessen. Tack vare LED-lampan som kopplas ihop med tandskenan går behandlingen snabbt och en tandblekning hemma pågår i 10 minuter. 

Tandblekningspennan är effektiv att använda genom att pensla på ett tunt lager på tänderna och sedan ser du resultat efter 10 minuter. Det går använda tandblekningspennan på morgonen innan det är dags att gå till jobbet eller på kvällen innan läggdags. Whitening strips från WeSmile har en behandlingstid på 30 minuter och resultatet blir lika bra som i tandblekningskitet.

Alla produkter är framtagna för att vara enkla att använda. Som kund får du en enkel manual hur du går tillväga och du får ett snabbt resultat. Den största fördelen med tandblekning från WeSmile är att tack vare dess vårdande och skonsamma tandblekning kan behandling ske en gång om dagen till önskat resultat är uppnått. Samtliga produkter är veganska och inte testade på djur. Priset för tandblekning av WeSmile ligger på 249-479 kronor.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Namn: Joakim Svedberg

Telefonnummer: 076 191 11 43

Mail: info@wesmile.se

 

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Laddningsbox.se - kunskapsportalen som hjälper konsumenter att hitta rätt elbilsladdare18.8.2021 14:53:39 CEST | Pressmeddelande

Den nya elbilstrenden växer sig allt starkare efter att allt fler konsumenter satsar på ett mer klimatvänligt liv. Samtidigt som fler elbilar säljs går också försäljningen av laddboxar nu upp till rekordhöjder. Men att som konsument hitta rätt i djungeln av laddboxar är fortfarande svårt. Antalet installationsföretag och laddenheter på marknaden blir allt fler och att som konsument hitta rätt typ av laddbox blir allt mer krångligt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum